nikin5 pisze:Witam,
na forum Passata znalazłem ciekawą konwersację na temat zachowania auta po akcji serwisowej VW. Proszę czytać posty od połowy lipca !!!
http://forum.vw-passat.pl/archive/index ... 1-p-2.html
Pozdro
Coś nie teges link
nikin5 pisze:Witam,
na forum Passata znalazłem ciekawą konwersację na temat zachowania auta po akcji serwisowej VW. Proszę czytać posty od połowy lipca !!!
http://forum.vw-passat.pl/archive/index ... 1-p-2.html
Pozdro

laren0 pisze:Jak można sprawdzić czy auto ktore posiadam ma wgrany nowy soft? Auto do maja jeździło jeszcze w niemczech. Miałem wcześniej cbab i dof wypalał sie średnio co 700-900km raz na pełny zbiornik. Teraz mam cffb i auto nie jestem w stanie określić kiedy dokładnie wypala. Mam też dziwnie podwyższone obroty, jak odpalam to jest około 800obr ruszam przejezdzam jakies 5 km i jak dojeżdzam na swiatłach lub skrzyżowaniu to obroty sa około 900 obr. Jesli auto nie przemieszcza sie tylko postoji około 1 na takich obrotach po po ktorymś lekkim dodaniu gazu obroty spadaja na 650-700obr. Tak w poprzednim nie miałem i nie wiem co jest. Może to już ten nowy soft jest i tak dziwnie działa?
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

maverick pisze:Akcja na 1.6 juz chyba ruszyla.Ja dostalem powiastke,zeby sie umówic do serwisu.Myslalem,ze tutaj w tym kraju to bedzie obowiazkowe,ze sie od tego nie wykrece,wiec poszedlem do serwisu i pytam.A pan mówi,ze jak nie chce,to nie musze tego robic.No i póki co,to odpuszczam.
Pewnie zaraz ekolodzy sie rozpiszá,ze bandyta jestem,hehehe
tberent pisze:A ja się zastanawiam ci jak nie zrobi się tego ? Na przeglądzie nie puszcza czy zdegradują auto do euro 4 ?
Myślę jechać na to. Naklejkę w bagaznik a potem jeszcze raz wgrać soft
kamill pisze:tberent pisze:A ja się zastanawiam ci jak nie zrobi się tego ? Na przeglądzie nie puszcza czy zdegradują auto do euro 4 ?
Myślę jechać na to. Naklejkę w bagaznik a potem jeszcze raz wgrać soft
tylko że jak oni Ci coś wgrają a Ty już masz soft od tunera to na 99.99999% nie odpalisz auta
szumek5837 pisze:
jedziecie na akcje? ktoś był?