Regulamin forum Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Tak, dokładnie o to mi chodzi i już miałem ci wkleić dokładnie to samo zdjęcie Co do montażu nie pomogę, bo ja generalnie do takich prac mam dwie lewe ręce
Pożycz od kogoś półkę z Golfa 4 na chwilę i zobacz czy haczyki w klapie pasują do tych zaczepów na linkach. Ewentualnie spróbować cy da radę zaczep linki z Golfa 4 zamontować: http://allegro.pl/oryg-klip-uchwyt-moco ... 94346.html
Arek - a czy bylbys tak mily i wrzucil schemat wyciagniecia schowka po stronie pasazera i co tam jeszcze potrzeba, zeby dobrze zdezynfekowac klime? Chcialbym sie dobrac do parownika i dokladnie o oczyscic. Dzięki.
Ile trwa wykręcenie przedniego prawego reflektora? na coś szczególnie zwrócić uwagę? Jechałem podczas obfitych opadów i strasznie mi zaparował, nie był nigdy uderzony, a w środku jest mnóstwo pary i wody...
Orientujecie się czy jak pojadę na geometrie to mi wyprostują układ kierowniczy ? Sprawa wygląda następująco: w sobote 7.07 jechałem z predkością coś koło 60km/h, wpadłem w nierówności na zakręcie i teraz jak puszczam kierownice auto jedzie na wprost ale kierownica u dołu jest skręcona w prawo właśnie tak jak jechałem na lekkim zakręcie. Jest to mała róźnica ale tak nie był wczescniem.
Mi już raz prostowali - w zeszłym roku, bo miałem identyczną sytuację jak Ty. Natomiast teraz to nawet nie wiem kiedy.. Ale też troszkę krzywo. Co do sprężyn to nie wiem czy nie lepiej byłoby gdybyś odczekal z tydzień albo dwa po ich założeniu i wtedy zrobił geo. Bo one muszą się ułożyć, a to im zajmuję chwilkę, więc żeby nie było tak, że dwa razy będziesz musiał ją robić..
Witam Mam pytanie czy ktos juz mial wymieniane jakies elementy zawieszenia tzn.czujnki stabilizatora,koncowki drazkow itd przy tak malym przebiegu 12tys km w nowym aucie,poniewaz ostatnio zauwazylem stuki w zawieszeniu z prawej strony z przodu przy przejezdzaniu po wiekszych nierownosciach,dzwonilem do aso to mowia ze czesto wymieniaja czujniki stabilizatorow i czy to normalne zeby juz cos sie dzialo przy takim przebiegu/jesli tak to co bedzie dalej!
Mam wielki problem! nie działa mi dotyk w RNS 510. Już wcześniej miałem takie objawy ale hard reset pomagał. Ostatnim razem musiałem resetować kilkanaście razy aż zaczął działać dotyk. Obecnie resetowałem już przynajmniej dwukrotnie więcej razy niż ostatnio i nadal nie działa. Macie jakiś pomysł co moge zrobić z tym ?
U mnie dostawala sie woda do srodka przez tylne prawe drzwi po deszczu a powinna splywac przez otwory dolne w drzwiach od spodu,bylem w aso to mi to uszczelnili i jest jak na razie ok.
dość prosty uszczelniają silikonem wszystko, pokrywają płytę zabudowy drzwi silikonem i gotowe, generalnie lepiej zrobić sobie to samemu i za pomoca lepszego środka niż silikon, tzn z soudala uszczelniacz dekarski polimerowy.