Automatyczne domykanie szyb
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Analiza logów statycznych i dynamicznych, wyjaśnienie błędów, interfejsy diagnostyczne, kodowanie i adaptacja i inne tematy związane z diagnostyką komputerową oraz programowaniem sterowników.
Pamiętaj:
Analiza logów statycznych i dynamicznych, wyjaśnienie błędów, interfejsy diagnostyczne, kodowanie i adaptacja i inne tematy związane z diagnostyką komputerową oraz programowaniem sterowników.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
pipen
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6 Variant
- Engine: 1.6 TDI 105KM
- Localization: Lodz
Automatyczne domykanie szyb
Czołem, niby prosta sprawa ale nie wiem czy jest to możliwe. Czy można ustawić aby po zamknięciu samochodu szyby, które są otwarte automatycznie się zamknęły. Dokładniej, aby nie przytrzymywać przycisku jak obenie i szyby się zamykają. Zamykam samochód chowam kluczyk a szyby same domykają się.
Re: Odp: Automatyczne domykanie szyb
Z tego co się orientuję to w mk6 nie ma takiej możliwości.
- marmi
- Mieszkaniec
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI CR CBDC
- Localization: katowice
Re: Automatyczne domykanie szyb
Fabrycznie nie ma takiej możliwośći, tylko jak założysz sobie jakiś dobry alarm i zaprogramujesz to zamyka sie z auto, tak mam zrobione w mk5.
-
jan
- Sympatyk
- Auto: VW 6 plus
- Engine: CBDC 2.0 tdi 110 km
- Localization: Zywiec
Witaj Marku ,możesz trochę naświetlić temat --tego ---domykania szyb ?
jak ten temat ze tak powiem ugryźć ? od czego zacząć
1--może jakiś alarm byś polecił
jak ten temat ze tak powiem ugryźć ? od czego zacząć
1--może jakiś alarm byś polecił

- tberent
- Banned
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
a tutaj na forum jest to opisane.
programowanie komfortu mk V
Jeszcze brak kabla ale jak przyleci z chin i nauczę się jego obsługi to będę grzebał w autku
programowanie komfortu mk V
Jeszcze brak kabla ale jak przyleci z chin i nauczę się jego obsługi to będę grzebał w autku
- marmi
- Mieszkaniec
- Engine: 2.0 TDI CR CBDC
- Localization: katowice
tberent Praktycznie nijak ma sie to do mk6 tu wszystko zgrupowane jest w bcm przy innych bitach...
- tberent
- Banned
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
To byla tylko propozycja zeby ktos sprawdził czy aby tak jak w mkv mozna bo z tego co czytam i sie ucze to wiele podzespołów jest wspolnych .
Czyli Panowie da sie to ustawić. ? W MK3 dołożył em sobie alarm i wszystkie szybki przy zamykaniu autka UP. Bardzo fajna i ważna funkcja. Zawsze sie śmiałem jak ktoś mi zwracał uwagę że okna zostały
Czyli Panowie da sie to ustawić. ? W MK3 dołożył em sobie alarm i wszystkie szybki przy zamykaniu autka UP. Bardzo fajna i ważna funkcja. Zawsze sie śmiałem jak ktoś mi zwracał uwagę że okna zostały
-
lkgh
- Stały Bywalec
- Auto: golf VI
- Engine: 2.0 TDI 175koni
- Localization: Haarlem
Kurde, taka funkcje mialem juz w Golfie IV a w VI musze guzik zamkniecia przytrzymywac. Dobra zmiana ahaha