Mam takie pytanie i prośbę jednocześnie: da się zrobić tak, żeby forum było obsługiwane przez Tapatalk? Nie wiem czy wszyscy wiedzą o co chodzi to wyjaśnię - najbardziej popularny program do obsługi for internetowych na platformie Android. Bardzo często używam telefonu czy tabletu i takie wsparcie dla programu byłoby pomocne. Tym bardziej, że większość for jakie odwiedzam bez problemu mogę obsłużyć Tapatalkiem. Chyba, że taka możliwość już istnieje, a ja jakimś cudem nie mogę namierzyć tego forum na liście - wtedy proszę dać znać i będę walczyć.
pozdrawiam
Obsługa Tapatalk
Regulamin forum
Sprawy związane z organizacją forum. Prośby, wnioski i zażalenia związane z działaniem forum
Pamiętaj:
Sprawy związane z organizacją forum. Prośby, wnioski i zażalenia związane z działaniem forum
Pamiętaj:
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Re: Obsługa Tapatalk
tompear - to pytanie do Ciebie, ty masz robota w telefonie, ja mam starego poćciwego symb-Jana więc ja nie wiem o czym mowa.
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.
- tompear
- Administrator
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 160KM
- Localization: Gliwice
Prośba rozpatrzona pozytywnie. Sebkoch dzięki za linka, nie będę musiał szukać
W wolnej chwili się tym zajmę.
W wolnej chwili się tym zajmę.
Zrobione. Sprawdźcie czy działa i dajcie znać bo ja nie mam androida
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.
Dodaliście forum do tapatalk network? Bo nie mogę znaleźć.
Mam nadzieje że dodane - ale ja nie wiem jak tego używać więc nie wiem jak sprawdzić czy jest ok
Odp: Obsługa Tapatalk
Ok, potwierdzam, że działa.
Wielkie dzięki. Znacznie ułatwi mi to czytanie forum...
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Wielkie dzięki. Znacznie ułatwi mi to czytanie forum...
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
-
mistrz
- Sympatyk
- Auto: Golf VI
- Engine: 1.4 160KM
- Localization: Stolica
Odp: Obsługa Tapatalk
U mnie też śmiga, dzięki.
Wysyłane z mojego MB526 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego MB526 za pomocą Tapatalk 2