Witam.
Mam okazje tanio dostać subwoofer Bose od Mercedesa klasy A. Subwoofer umieszcza się w koło zapasowe.
Czy w Golfie 6 jest w bagażniku jakaś kostka pod którą mógłbym podpiąć go?
Ktoś ma może coś takiego u siebie? Jest to gra warta świeczki?
Subwoofer Bose - czy da się podpiąć do Golfa
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
seba
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 7 FL
- Engine: 1.4 TSI 150KM CZDA
- Localization: Wielkopolskie
Re: Subwoofer Bose
Jasne, że jest takie złącze. Przecież to oczywiste, iż każdy golf mk6 ma fabrycznie przygotowaną instalacje pod subwoofer Bose z Mercedesa klasy A. Jakże mogłoby być inaczej.
Sorry nie mogłem się powstrzymać.
Ps.
Nie ma takiej możliwości.
Ps.
jak poprowadzisz sobie kable, oraz podepniesz wzmacniacz (bo watpie aby seryjne radio pociagnelo suba, nie mowiac o braku odpowiednich złącz) to bedzie dzialac
Wszystko sie da zrobic.
-
Alan6R
- Nieśmiały
- Auto: VW GOLF 6 GTD
- Engine: 2.0 TDI 170 KM DSG
- Localization: Kobyla Gora
seba pisze:Jasne, że jest takie złącze. Przecież to oczywiste, iż każdy golf mk6 ma fabrycznie przygotowaną instalacje pod subwoofer Bose z Mercedesa klasy A. Jakże mogłoby być inaczej.![]()
Ps.
Uwielbiam takie poczucie humoru.