remecom pisze:Rozumiem,że poinformowali Cię ,że nie ma szans odbioru w listopadzie?.
Nie.
Sam to wywnioskowalem. Skoro termin produkcji samochodu to 47 tydzień roku to na 90% nie ma opcji abym odebrał w listopadzie.
Pzdr.
Moderator: rafaello
remecom pisze:Rozumiem,że poinformowali Cię ,że nie ma szans odbioru w listopadzie?.
remecom pisze:Ok.Rozumiem.
Ja mam w zamówieniu wpisane odbiór 07.01.2014.
O tygodniach roku nic nie wspominali
Pozdrawiam
Witos pisze:Czesc,
Swoj samochód zamówiłem na początku lipca. Termin produkcji mam wyznaczony na 47 tydzień roku czyli od 18 listopada. Liczę na to, ze odbiore na mikołajki.
Pozdro
jmf pisze:Ja bym nie brał niczego z placu... Moim zdaniem lepiej poczekać i mieć auto dokładnie takie jak się chce i bez ryzyka, że coś jest z nim nie tak.
Pablo1979 pisze:Dzwoniłem dzisiaj do salonu, nowy cennik będą mieli 15 grudnia, podobno 1,5% w górę ceny mają pójść tak zwana podwyżka inflacyjna rozbita częściowo na wyjściową cenę auta, a reszta rozbita na pakiety dodatkowe w konfiguracji.
Adamo9999 pisze:Mam pytanie czy ta wersja tańszych świateł ksenonowych (Basic) to zwyczajne ksenony czy te o obniżonej mocy coś takiego np jak w Rapidzie ?
mocomus pisze:Zakomunikowałem sprzedawcy, że nie pozwolę sobie na to aby importer decydowała za mnie co mam kupić.
Witos pisze:Adamo9999 pisze:Mam pytanie czy ta wersja tańszych świateł ksenonowych (Basic) to zwyczajne ksenony czy te o obniżonej mocy coś takiego np jak w Rapidzie ?
Są to prawdziwe ksenony. W odróżnieniu od tych droższych nie maja obramowek LED do jazdy dziennej i dynamicznego doswietlania zakrętów. Tutaj światło do jazdy dziennej obsługiwane jest przez zwykła dodatkowa żarówkę w części przysrodkowej lampy. I tyle.