Ledowe żarówki kierunków przód i tył
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
rockmachine
- Sympatyk
- Auto: VW golf VI
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: dolnoslaskie
Ledowe żarówki kierunków przód i tył
Chcialem zmodowac kierunki golfa w ledach aby pasowaly do tych ledowo mrygajacych w lusterkachale po dluzszych poszukiwaniach nie znalazlem odpowiednich i skutecznych zamiennnikow zarowek psy24w (przod)i wy5w (tył)- choc te to jeszcze moze by sie jakies dobralo.... widziałem na zagranicznych stronach że istnieja takie zarówki ale u nas chyba jeszcze nie są dostępne... może ktoś zna jednak jakies źródełko:)
Re: Odp: Lledowe żaróki kierunków przód i tył
Tak. Zgadza się. Zakładałem.
-
rockmachine
- Sympatyk
Re: Ledowe żarówki kierunków przód i tył
I jak swieca są jasne, dobry efekt? Strasznie drogieee ;]
Święca fajnie, jak to diody
Jasność wystarczająca, efekt to kwestia gustu
Jedyna sprawa to taka, że przednie ledy po nagrzaniu się troszeczkę w czerwień zaczynają wpadać.
-
rockmachine
- Sympatyk
Ale znowu kierunków nie używa się tak często żeby mogły się rozgrzać chyba że strzeli rozrząd i na pobocz uruchomimy awaryjne na dłuzszy czas
mysle ze efekt pozytywny w tym wzgledzie ze reagują tak szybko jak kierunki w lusterkach jest zgrania w czasie niby niewiele ale takie smaczki robią różnice w odbiorze dla wtajemniczonych:)
-
JacekJackowski
- Nieśmiały
- Auto: Golf 6
- Engine: 1.4TSI
- Localization: Niemcy Hagen
Mam pytanie Jeżeli chodzi o żarówki led z tyłu wy21w to jaka głębokość jest klosza? czy wejdzie mi takie coś Wymiary :
Długość: 55mm
Średnica 24mm
Długość: 55mm
Średnica 24mm
Jak potrafisz to zmierz to sam...