Rok produkcji: 2013
Silnik/Pojemność/Moc: 2.0 TSI 230
Kolor: Tornado Red
Układ napędowy: DSG
Zawieszenie: standard GTI
Car Audio: Discover Media
Wyposażenie:
Modyfikacje zrealizowane: -
Modyfikacje planowane: CompSport Stage 1

Witos pisze:Cześć,
Auto zamówiłem 18 lipca. Sprzedawca obiecywał, ze auto będzie po 3 miejscach. Po miesiącu data produkcji - 47 tydzień (od 18 listopada) niestety rozwiała te piękne zapowiedzi, w 46 tygodniu pojawiło sie info, ze auto wyprodukuje sie jednak w 50 tygodniu (9 grudzień). Auto odebrałem 20 grudnia.
Napisz co tam zamówiłeś, ze aż tyle czekasz. Podobno 3d, panoramiczny dach i kamera cofania tak wydłuża produkcje.
W którym salonie zamawiales?
Witos pisze: Sprawdź go dokładnie przy odbiorze
marcinde pisze:Witos pisze: Sprawdź go dokładnie przy odbiorze
No właśnie, obejrzyj go sobie dokładnie. Jak odbierałem samochód, to "na oko" było ok, ale kilka dni później oglądałem lakier pod lampą inspekcyjną przy okazji usługi detailingowej. Miazga, cały samochód był porysowany - mikrorysy po myciu i wycieraniu przed wydaniem auta. Gdybym poszedł na odbiór z latarką inspekcyjną, prawdopodobnie nie odebrałbym auta w takim stanie. A tak tuż po nowym roku jestem umówiony na korektę lakieru...
PS. Fajne cacko
Piękny golf Witos pisze:W mieście pali 12-13, myśle, ze to dobry wynik jak na raczej dynamiczna jazdę na dotarciu. Spalanie katalogowe można oczywiście włożyć pomiędzy bajki.
Najmniej wyszło w 100km trasie, następnego dnia po odebraniu, 6,7 litra jadąc bardzo spokojnie 80-100km/h.
Kozicki pisze:Witos pisze:W mieście pali 12-13, myśle, ze to dobry wynik jak na raczej dynamiczna jazdę na dotarciu. Spalanie katalogowe można oczywiście włożyć pomiędzy bajki.
Najmniej wyszło w 100km trasie, następnego dnia po odebraniu, 6,7 litra jadąc bardzo spokojnie 80-100km/h.
Super wyniki. Te 6,7 litra, to droga przez mękę, czy spokojnie osiągnięte??
Delikatesy pisze:To autko jest stworzone do dostarczania emocji i wywoływania banana na twarzy