Usunięcie znaczka VW z tylnej klapy bagażnika

Tuning optyczny - czyli wewnętrzne i zewnętrzne zmiany wizualne naszych samochodów.

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
ODPOWIEDZ
kamill
VIP
Auto: MK6
Engine: TDI

Usunięcie znaczka VW z tylnej klapy bagażnika

Post autor: kamill »

Cześć!

Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć co i jak muszę zrobić by pozbyć się znaczka z tylnej klapy naszych bagajów? Tak wiem, ze to klamka, ale mam siłownik od skody, wiec daje rade bez.

Dużo to roboty? Drogo? Wszystkie informacje mile widziane :)

z góry dzięki!
stepniak.p
Nieśmiały
Auto: mk6 HIGHLINE
Engine: 1.4 TSI
Localization: Gliwice

Re: tylna klapa

Post autor: stepniak.p »

proszę nie okaleczaj swojego auta....to nie golf 3 zeby usuwać znaczek, szpachlować i malować............ ;)
Arek_VI
VIP
Auto: Golf VI
Engine: TSI 122
Localization: Wroclaw

Post autor: Arek_VI »

Chory pomysł...
Awatar użytkownika
Uncle Peter
Sympatyk
Auto: Golf 6
Engine: CAXA
Localization: WM

Post autor: Uncle Peter »

Kurcze, nie spodziewałem się takich odpowiedzi na forum golfa, szybciej na onet.pl. Jeśli koledze się podoba to czemu nie, kwestia gustu. Kamill1991 zapytaj użytkownika alex1982 na forum http://www.golf-6.com/member.php?u=5234 .

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning optyczny”