znalazłem coś takiego:

Moderatorzy: rafaello, BRUNO55, ryba113

z tego co pisza na racingforum to raczej nie wlezie, pozostaje jeszcze własnie kwestia zacisku i felgi jakie ma dane...XenosagaII pisze:Orientujecie się jakie maxymalne tarcze wejdą do 17" alufelgi, 350 wejdzie ?
marmi pisze:z tego co pisza na racingforum to raczej nie wlezie, pozostaje jeszcze własnie kwestia zacisku i felgi jakie ma dane...XenosagaII pisze:Orientujecie się jakie maxymalne tarcze wejdą do 17" alufelgi, 350 wejdzie ?
marmi pisze:Brembo 6-cio czy 4-ro tłoczkowe, bo 6-cio nie wlezą.
zwykły płaski klucz: N0300574kakaruto pisze:Jakie są numery tego małego klucza płaskiego z zestawu z koła zapasowego?
tak zwykły płaski klucz 10x13kakaruto pisze:Marmi, czy to jest zwykła 10-tka - 13-tka?
maraz88 pisze:...1.4TSI 122KM ... jak wygląda temat rozrządu?
shark__ pisze:Może ktoś napisać przy jakim przebiegu powinno się go wymienić
shark__ pisze:Skąd wziąźć kod do RCD 310 ? (Samochód od 1 właściciela, autko z polskiego salonu) komplet dokumentów łącznie z fakturami jednak kodu do radia nigdzie nie było. Po kupnie samochodu wymieniłem RCD 310 na Pioneer AVIC 9310BT. Oryginalne radio leży w szafie i zajmuje miejsce i się kurzy, będzie kod to może znajdzie się kupiec
baster-b2 pisze:shark__ pisze:Skąd wziąźć kod do RCD 310 ? (Samochód od 1 właściciela, autko z polskiego salonu) komplet dokumentów łącznie z fakturami jednak kodu do radia nigdzie nie było. Po kupnie samochodu wymieniłem RCD 310 na Pioneer AVIC 9310BT. Oryginalne radio leży w szafie i zajmuje miejsce i się kurzy, będzie kod to może znajdzie się kupiec
W salonie (ASO) otrzymasz kod do radia za opłatą 200zł, albo u jakiegoś magika za 50zł.
Możesz się iść kłócić tam gdzie auto było zakupione czemu kodu nie dali ale to wątpię ze pomoże bo nie jesteś bezpośrednim nabywcą od nich .
XenosagaII pisze:Cz ktoś orientuje się i zna numer dyfuzora pod zderzak R line(tylny) obsługujący demontowany hak holowniczy czy była taka możliwość zakupienia haka do golfa z linii R line ?