Dla mnie Pszczyna/Tychy to dobre rozwiązanie, z drugiej strony wszystko zależy gdzie w Tychach, bo może się okazać, że czas dojazdu do Mikołowa będzie identyczny jak przejazd przez Tychy
Zapowiada się chyba najliczniejszy spot, ale tak w kwestii formalnej - ktoś zamawiał pogodę na niedzielę, bo na tą chwilę nie jest zbyt dobrze? Pozdrawiam i do zobaczenia!
Dzięki było bardzo fajnie, a nawet były dodatkowe atrakcje , nie ma co ale wiata na wózki idealnie nadaje się na spota tylko trzeba wybierać bardziej szczelną
Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na następnego
lynx07 super że Ci się chciało do nas wpaść na zlocika, myślę że efekt podpięcia vcds się podoba
To i ja podziękuje za spotkanie, było jak zwykle na wysokim poziomie - momentami nawet poziom wody był wysoki, ale jak mówią potrzeba matką wynalazków i udało się ogarnąć wszystko. Szkoda tylko, że nie udało się zrobić pamiątkowej foty, no ale cóż Zgodnie z ustaleniami następny organizujemy blisko parkingu podziemnego
Pozdrawiam wszystkich obecnych (nieobecnych też) i do następnego razu!
Ja oczywiście też jestem bardzo chętny na spota, ale nie wiem o której się pojawię, bo do 18 jestem w pracy A jeśli pamięć mnie nie myli mieliśmy się zorganizować pod jakimś dachem, coby się nie czaić w szopie na wózki A tak na poważnie postaram się przyjechać, bo mam nadzieję odebrać fanty, chyba, że @marmi już je komuś podarował