Jak ustalić długość czasu gwarancji

Regulamin forum
Ubezpieczenie AC / OC, odszkodowania, procedury i porady prawne.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
ODPOWIEDZ
mareksy
Nowicjusz
Auto: golf VI
Engine: 1.4 TSI 122 KM CaXa
Localization: wwa

Jak ustalić długość czasu gwarancji

Post autor: mareksy »

Witam mam pytanie wsumie nawet kilka nie wiedziałem gdzie je zamieścić po pierwsze nie mogę ustalić ile mam gwarancje na samochód , nigdzie w papierach tego nie widzę , domyślnie jest 2 lata bądź 100 tys km ? może być mniej ? po drugie oznaczenie silników CAXa ma jakieś znaczenie pozdrawiam
Awatar użytkownika
jmf
VIP
Auto: VW Golf 6 Highline
Engine: 1.4 TSI 122KM DSG
Localization: Warszawa

Re: Przeglady gwarancyjne, a zmiana trybu

Post autor: jmf »

Gwarancja fabryczna obejmuje dwa lata od momentu odebrania samochodu lub jego pierwszej rejestracji (jeśli rejestracja nastąpiła we wcześniejszych dniach przed odbiorem). Nie wydaje mi się, żeby był jakikolwiek limit kilometrów.
mich
Stały Bywalec
Auto: Golf VI
Engine: 1.4 122 TSI

Re: Jak ustalić długość czasu gwarancji

Post autor: mich »

2 lata bez limitu km
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia i porady prawne”