Schemat podłączenia dachu panoramicznego
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
-
vortex90
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.6 tdi 105
- Localization: dol
Schemat podłączenia dachu panoramicznego
Witam, potrzebuje schemat podłączenia dachu panoramicznego, może ktoś ma dojścia w ASO i byłby w stanie dostać taki schemat.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2016, 08:18 przez vortex90, łącznie zmieniany 1 raz.
-
vortex90
- Aktywny
Re: Schemat podłączenia dachu panoramicznego
Ok w domu zobaczę co tam ciekawego jest
Ostatnio zmieniony 28 sty 2016, 08:17 przez vortex90, łącznie zmieniany 1 raz.
-
vortex90
- Aktywny
nic z tego nie rozumiem, chyba trzeba znaleźć elektronika, który się na tym zna, dzięki wielkie na wrzucenie
Ostatnio zmieniony 28 sty 2016, 08:15 przez vortex90, łącznie zmieniany 1 raz.
-
1 6 D
- VIP
- Auto: Scirocco+Golf
- Engine: SB+CBDB
- Localization: Szczecin
Pogrzebałem w Twoich postach i poszukałem rocznik auta, znalazłem kolorowy schemat dla 2011 roku modelowego.
https://www.sendspace.com/file/ff2jkh
https://www.sendspace.com/file/ff2jkh
-
vortex90
- Aktywny
dzięki za twoje starania, szkoda że jesteś z tak daleka albo, że ja aż tak daleko ale może kiedyś spotkamy się na jakimś spocie ? Co do schematu muszę komuś zlecić to aby rozszyfrować chyba, że jest bardziej kumata osoba ode mnie która wie co i jak podłączyć