Wizytówki / Zaproszenia na Golf6.pl

Dyskusje, prośby lub wnioski związane z działalnością forum
Regulamin forum
Sprawy związane z organizacją forum. Prośby, wnioski i zażalenia związane z działaniem forum

Pamiętaj:
  1. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  2. Obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szumek5837
Stały Bywalec
Auto: Renault Laguna Coupe
Engine: FR4T 2.0T
Localization: Koszalin

Wizytówki / Zaproszenia na Golf6.pl

Post autor: szumek5837 »

Witam

Tak sobie rozmyślam po założeniu tematu "czy jest ktoś z mojej okolicy" i kompletnego braku odzewu, choć mijam wiele Golfów w moim mieście.. i wzorem innego forum.. zastawiam się czy akcja z takimi mini-wizytówkami miała by sens...?

Hmm.. chyba w wolnej chwili zrobię próbny wydruk karteczek/wizytówek z informacja/zaproszeniem na Nasze Forum, adresem itd. i gdy spotkam jakiegoś gola na parkingu włożę mu za wycieraczkę ;)

Co myślicie - czy to ma sens? Ktoś próbował?
Zachęciłoby to was do rejestracji na forum?
Czy dać sobie spokój..

:-k
kamill
VIP
Auto: MK6
Engine: TDI

Re: Wizytówki / Zaroszenia na Golf6.pl

Post autor: kamill »

Są już takie wizytówki, przynajmniej ja jeszcze wszystkich nie rozdałem :D
Awatar użytkownika
marmi
Mieszkaniec
Auto: VW Golf 6
Engine: 2.0 TDI CR CBDC
Localization: katowice

Post autor: marmi »

Potwierdzam są i też kilka sztuk mam jeszcze :D
VW GOLF VI 2.0TDI CR BLUEMOTION

Obrazek

Twój uśmiech...to już nie wróci
Awatar użytkownika
rafaello
Senior Moderator
Auto: VW Golf VI
Engine: 2.0 TDI 110 KM
Localization: SKL

Post autor: rafaello »

Też mam :)
Awatar użytkownika
szumek5837
Stały Bywalec

Heh.. tylko właśnie widze w temacie "Jak trafileś na forum?" w punkcie - Dostałem wizytówkę z adresem forum - odpowiedzi "0" - słownie ZERO :-D
TaxiDriver
Aktywny
Auto: Golf 7
Engine: 1.4 TSI 150 KM
Localization: Gdynia

Post autor: TaxiDriver »

Fajny pomysl.

Mozna by je rozprowadzac (wrzucac za wycieraczki) do Golfow 6 spotkanych na parkingach :)

W trojmiescie tez widze sporo 6-tek ale na forum jest niewiele..:(
Awatar użytkownika
Almighty
Administrator

Post autor: Almighty »

szumek5837 pisze: zastawiam się czy akcja z takimi mini-wizytówkami miała by sens...?

Ja też się nad tym zastanawiałem i nie tylko zastanawiałem bo doszedłem do wniosku że jest sens i razem z Tomaszkiem zrobiliśmy wizytówki, które systematycznie wkładamy w szyby MK6 i MK7, tudzież są wysyłane razem z naklejką forumową.

szumek5837 pisze:Co myślicie - czy to ma sens? Ktoś próbował?
Zachęciłoby to was do rejestracji na forum?
Czy dać sobie spokój..

:bigok: - inaczej mówiąc - Gorąco popieram tą inicjatywę :pub:

szumek5837 pisze:Heh.. tylko właśnie widze w temacie "Jak trafileś na forum?" w punkcie - Dostałem wizytówkę z adresem forum - odpowiedzi "0" - słownie ZERO :-D

Jak pewnie sam zauważyłeś ilość wyświetleń tematu oraz osób w nim głosujących w stosunku do ilości zarejestrowanych userów ma się ni jak do wyciągnięcia sensownych wniosków z tej ankiety. Tak więc te "0" niesie tyle informacji ile jest jego wartość :tongue:

Reasumując jeżeli będziesz chciał zrobić wizytówki to mogę wspomóc w organizacji projektu wizytówki (na zasadzie zaadoptowania istniejącego projektu) lub nawet przygotowania go (mam wtyki u Pani od grafiki 8-) ).
Niestety nie podzielę się istniejącymi wizytówkami z prozaicznego powodu - kończą się :despair:
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.
Awatar użytkownika
szumek5837
Stały Bywalec

Spokojnie. Nie myślałem nawet o procesjonalnych wizytówkach tylko o karteczkach w formacie wizytówki z info - ze taka strona w ogóle istnieje.. jedyne coby mi się przydało to te logo golf-forum :-D
Awatar użytkownika
Almighty
Administrator

Jeżeli dobrze rozumiem to proszę bardzo
Obrazek
Jeżeli jednak nie rozumiem, to proszę opisz dokładniej o co chodzi.

A tu masz jak wygląda obecna wizytówka:
Obrazek
Jeżeli czegoś innego będziesz potrzebował to pisz, a jeśli będę tym 'czymś' dysponował to pewnie się podzielę :D
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.
lodooowa
Nieśmiały
Auto: vw golf 6 gti
Engine: 2.0 tsi 155 kW
Localization: Lodz

Post autor: lodooowa »

pomysł fajny, gdyby ktoś przygotował gotowy szablon do wydruku i umieścił tutaj to i ja bym się skusił o wydruk i posiadanie w samochodzie kilku sztuk coby propagować :)
osobiście trafiłem na forum, bo kupiłem golfa i uznałem, że to będzie najlepsze źródło informacji o tym autku.
Zastanawiam się czy ludzie, którzy są zainteresowani pogłębianiem i dzieleniem się wiedzą nie trafiają na forum po prostu w wyniku własnych poszukiwań, a ludzi niezainteresowanych nawet zaproszenie w postaci wizytówki nie zachęci do odwiedzenia forum...
Awatar użytkownika
Almighty
Administrator

lodooowa pisze:pomysł fajny, gdyby ktoś przygotował gotowy szablon do wydruku i umieścił tutaj to i ja bym się skusił o wydruk i posiadanie w samochodzie kilku sztuk coby propagować

Proszę bardzo
https://www.dropbox.com/s/ob8w168lfkvxp ... d.pdf?dl=0

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacja forum”