W jaki modul bluetooth doposazyc golf VI z RCD510
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
azssms
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 6 GTI
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Bad Hersfeld
W jaki modul bluetooth doposazyc golf VI z RCD510
Witam.Od paru dni jestem posiadaczem golfa VI GTI z radiem RCD 510 i multifunkcyjna kierownica.Po sprawdzeniu auta stwierdzam ze nie mam bluetooth.Bardzo mi zalezy na nim ale jest tyle informacji ze nie wiem jaki modul bedzie dla mnie idealny.Szukam takiego zeby byl kompatybilny z RCD510 i RNS510(plany wymiany radia na navi).Obecnie mam passata b6 z modulem ........9F i wieszakiem na desce ladnie wspolpracuje z telefonem ale denerwuje mnie wieszak na desce.Chcialbym taki modul aby wyswietlal miedzy zegarami kto dzwoni i najwazniesze zeby mozna bylo odbierac tel. z kierownicy.Telefon to Samsung Nexus i9250.Czy ktos pomoze?Jestem zielony w tych sprawach.Dziekuje Pozdrawiam
- conquer
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6 Variant HL
- Engine: 1.4 TSI 160KM DSG7
- Localization: KRK
Re: W jaki modul bluetooth doposazyc golf VI z RCD510
W carsystems mają różne zestawy, możesz wrzucić np. taki:
http://www.carsystems.pl/vw-bluetooth-k ... id417.html
Można też szukać samego modułu i kupić u nich wiązkę. Na ich stronie znajdziesz numery modułów i opisy co one potrafią.
Przy okazji zobacz czy ktoś nie wyciągnął samego modułu z pod fotela pasażera. Różnie to dziś jest.
http://www.carsystems.pl/vw-bluetooth-k ... id417.html
Można też szukać samego modułu i kupić u nich wiązkę. Na ich stronie znajdziesz numery modułów i opisy co one potrafią.
Przy okazji zobacz czy ktoś nie wyciągnął samego modułu z pod fotela pasażera. Różnie to dziś jest.
-
azssms
- Forumowicz
Wielkie dzięki za zainteresowanie. A wracając do tematu czy istnieje jeszcze jakiś inny symbol podobnego moduł.Pozdrawiam
- conquer
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6 Variant HL
- Engine: 1.4 TSI 160KM DSG7
- Localization: KRK
Kupiłem kilka miesięcy temu moduł 7P6035730 L, moduł działa, ale nie wyświetla nazw utworów w radiu włączanych z telefonu (ja też mam RCD510). Po podpięciu modułu do RNS 510 wyświetla utwory. Pozostałe funkcje działają, dokładnie wszystkie które Cię interesują. Z wyświetlaniem utworów, nie wiem o co chodzi, pytałem na forum i u sprzedawcy - cisza, nikt nie wie o co chodzi. Nie trafiłem też na osobę która ma taką funkcję z radiem RCD510.
- ghost_rider
- Gadatliwy
- Auto: VW Golf MK6
- Engine: 2.0TDI 110KM
- Localization: UK
conquer pisze:Kupiłem kilka miesięcy temu moduł 7P6035730 L, moduł działa, ale nie wyświetla nazw utworów w radiu włączanych z telefonu (ja też mam RCD510). Po podpięciu modułu do RNS 510 wyświetla utwory. Pozostałe funkcje działają, dokładnie wszystkie które Cię interesują.
RCD i RNS maja różne softy wiec tu będzie różnica.
Co do modułów to możesz np. 5K0035730D, 3C8035730C lub D. Ten ostatni z literką D ma router WiFi
- konrado75
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6 2011
- Engine: 1.6 TDI
- Localization: Berlin
conquer pisze:Kupiłem kilka miesięcy temu moduł 7P6035730 L, moduł działa, ale nie wyświetla nazw utworów w radiu włączanych z telefonu (ja też mam RCD510). Po podpięciu modułu do RNS 510 wyświetla utwory. Pozostałe funkcje działają, dokładnie wszystkie które Cię interesują. Z wyświetlaniem utworów, nie wiem o co chodzi, pytałem na forum i u sprzedawcy - cisza, nikt nie wie o co chodzi. Nie trafiłem też na osobę która ma taką funkcję z radiem RCD510.
Ja mam 7P6035730 E i w Rns315 wyswietla nazwy utworow bez problemu
-
azssms
- Forumowicz
Mam modul o nazwie 5K0035730C.Teraz potrzebuje wiazki I anteny zeby podlaczyc pod multifunkcje I RCD510 gdzie ja kupic? A moze mi ktos z szanownych forumowiczow napisac funkcjonalnosc tego modulu bo szukam szukam I nie moge znalezsc informacji.Dziekuje
- zbych_u
- Aktywny
- Auto: Passat B7
- Engine: CFFB 2.0 TDI 140KM
- Localization: opolszczyzna
azssms pisze:Mam modul o nazwie 5K0035730C.Teraz potrzebuje wiazki I anteny zeby podlaczyc pod multifunkcje I RCD510 gdzie ja kupic? A moze mi ktos z szanownych forumowiczow napisac funkcjonalnosc tego modulu bo szukam szukam I nie moge znalezsc informacji.Dziekuje
polecam Carsystems, dobry towar w rozsądnej cenie
http://www.carsystems.pl/bluetooth-installation-kit-plug-play-for-premium-module-5n0-and-3c8-foam-cover,id118.html
-
azssms
- Forumowicz
Dziekuje wszystkim za zainteresowanie tematem:)Wszystkie graty mam lezec na stole tylko brakuje czasu na modzenie:(((
[CIACH]
[CIACH]
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2014, 21:34 przez Almighty, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie dubluj tych samych pytań po wielu wątkach
Powód: Nie dubluj tych samych pytań po wielu wątkach
-
azssms
- Forumowicz
Wszystko gotowe smiga perfekcyjnie .
Witam, jak myślicie czy NOKIA CK-7W Zestaw głośnomówiący można podłączyć do radia rcd510 i czy będzie działać?
- ghost_rider
- Gadatliwy
- Auto: VW Golf MK6
- Engine: 2.0TDI 110KM
- Localization: UK
Podepne się pod temat, jeśli można.
Szukam zestawu BT do auta. Zastanawiam się nad 3C8035730D lub 7P6035730M. Ten pierwszy ma WLAN na czym mi nie zależy bo i tak nie będę z niego korzystał. To na czym mi zależy to:
1. Dostęp do książki z RNSa i z kierownicy
2. A2DP
2. Wyświetlanie nazw utworów na RNSie podczas odtwarzania muzy z tel.
Za dużo tego jest na rynku i ceny też różne a sam nie moge się zdecydować wieć prosze o podpowiedź bo ceny też różne.
Dzięki
Szukam zestawu BT do auta. Zastanawiam się nad 3C8035730D lub 7P6035730M. Ten pierwszy ma WLAN na czym mi nie zależy bo i tak nie będę z niego korzystał. To na czym mi zależy to:
1. Dostęp do książki z RNSa i z kierownicy
2. A2DP
2. Wyświetlanie nazw utworów na RNSie podczas odtwarzania muzy z tel.
Za dużo tego jest na rynku i ceny też różne a sam nie moge się zdecydować wieć prosze o podpowiedź bo ceny też różne.
Dzięki