brulion pisze:Widzę, że ktoś już pytał o możliwość otrzymania FVAT. Czy już jest pewne, że takiej opcji nie ma, czy może jest jakaś szansa na otrzymanie faktury?
Jest taka mozliwosc
brulion pisze:Widzę, że ktoś już pytał o możliwość otrzymania FVAT. Czy już jest pewne, że takiej opcji nie ma, czy może jest jakaś szansa na otrzymanie faktury?
Adrian S pisze:Witam, jak jest możliwość faktury to też bym się zdecydował na zakup.
arturro pisze:Sorki ze sie mieszam ale znajac realia cena podana wyzej jest cena netto za te lampy.
w lampach depo światło cofania jest na żarówce, ale przeciwmgielne jest na diodzie.pmrzyglod1 pisze:TaxiDriver,wystarczy zamienić żarówki pomiędzy światłem cofania a przeciwmgielnym; o ile lampy te używają zwykłych żarówek do w/w lamp a nie diod led... czy mógłbyś się tego dowiedzieć proszę?
ghost_rider pisze:Jakies postepy w pracach hehe? Jest jakis termin planowany czy na razie cisza? Pytam bo mnie czesto nie ma w sieci przez tydzien czy dwa a nie chce przegapic.

Hej sorry, ze nie odp, bylem za granicą i mialem mocno ograniczony dostep do netu w telefonke. Ja nadal chętnie bym zakupił te lampy. Tylko nie wiem jakie, czarne gti wiec chyba najlepszy pomysl to wersja black. Co myślicie?