Pokrowiec na auto
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
adamplock
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Mazowieckie
Pokrowiec na auto
Witam. Przed moim autem stoi trudny okres dłuższego stania na parkingu strzeżonym. W związku z tym moje pytanie - czy ktoś z was już kupował, posiada, mógłby polecic taki pokrowiec? Czy może w ASO da sie znaleźć oryginalny, pasujący konkretnie to golfa 6 5d ? Szukałem po róznych sklepach internetowych, ale znalazłem tylko pokrowce na wymiar i nie wiem czy to bedzie pasowało dobrze i spełniało swoja funkcje. Z góry dzięki za odp
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Re: Pokrowiec na auto

Jak byś gdzieś znalazł taki to daj znać
My TSI
-
adamplock
- Nowicjusz
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Mazowieckie
Myśle, że jakbym taki znalazł to za długo by sobie nie posiedział - czyt. ktoś go szybko za**bie 
- tompear
- Administrator
- Engine: 1.4 TSI 160KM
- Localization: Gliwice
kakaruto pisze:
Jak byś gdzieś znalazł taki to daj znać- jak będzie w rozsądnej cenie to też se kupie na Chorwację - bo do dziś mam ślady żywicy (Tomek nie bij
, jeszcze nie miałem weekendu w którym mógłbym umyć i wysprzątać auto po wakacyjnych wojażach)
Ale co ja mam do żywicy na Twoim aucie. Tylko mówiłem co by ścierać na bieżąco póki świeża była ale to w końcu Twoje auto, jak lubisz mieć na nim "narobione" to Twój biznes jest

- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Nie ty - Ty jesteś Tomaszek
. Chodzi mi o tomekb29 - on mnie już kilka razy skarcił za brudne auto 

My TSI