te fele tez masz spoko dziwny wzór ale nie spotkałem jeszcz go 
swoim narazie się nie przybujam ...bo na fele mi nie starczyło
...ale będą 
te fele tez masz spoko dziwny wzór ale nie spotkałem jeszcz go 
...ale będą 
domas pisze:A tak troszkę off top zapytam bo sezon już właściwie.
Jak się Tobie jeździło na 17' i 225 szerokości zimą ? Nie było jakichś niemiłych niespodzianek ?
michaleek06 pisze:mógłbyś podać gdzie kupić felgi które masz w tym momencie na lato? strasznie mi się spodobały
kamill pisze:Coś nie widać Twojego zadowolenia ?
Nie sprawdzałem jeszcze ile Golf teraz poleci maksa, ale to akurat najmniej mnie interesuje. Myślę, że powinno być ponad 200 km/h
Meteor1987 pisze:Witam wszystkich.
Mam pytanie do Kolegi, który porusza się tym białym Golfem 1.6TDI.
Jak ma się sprawa wyciszenia tego silnika przy prędkościach 130-150km/h.
Czytałem kilka opinii, że z powodu braku 6-go biegu przy prędkościach autostradowych jest już głośno.
Mam dylemat przed zakupem - dwa Golfy podobnie wyposażone i w podobnej cenie:
- 2013 1.6TDI 105KM Highline kolor biały
- 2014 1.4TSI 122KM Comfortline +dodatki + 17" kolor Tungsten
1.6 TDI ma już zawieszenie wielowahaczowe z tyłu, czy jeszcze belkę ?
Jeżdżę ok. 10 000km rocznie, więc nowego TDI na pewno bym nie brał, ale w tej sytuacji, gdy cena jest praktycznie taka sama - to już człowiek mocno się nad tym zastanawia
kakaruto pisze:Ja polecam "Specific" oraz ten temat -> vw-eksploatacja/jaki-olej-polecacie-t98-250.html#p27350
Kozicki pisze:Po modyfikacjach polecano mi lepszy olej.
Dzisiaj taki kupiłem.
Dajcie znać, czy jest OK??
kakaruto pisze:Z tego co mi wiadomo to żeby ci nadpisali program to musieliby update mapy silnika robić a tego raczej się nie robi "od tak bo jest nowszy", tylko gdy faktycznie jest taka potrzeba - tj. akcja serwisowa, naprawa zdiagnozowanej usterki, itp.. Poza tym możesz sobie zastrzec aby tego nie robili. Mój kolega tak zrobił jak był update dla CAVD, i ja mam nowszy soft a on wolał zostać przy starym i do dziś dzień na nim jeździ.
kamill pisze:kakaruto pisze:Z tego co mi wiadomo to żeby ci nadpisali program to musieliby update mapy silnika robić a tego raczej się nie robi "od tak bo jest nowszy", tylko gdy faktycznie jest taka potrzeba - tj. akcja serwisowa, naprawa zdiagnozowanej usterki, itp.. Poza tym możesz sobie zastrzec aby tego nie robili. Mój kolega tak zrobił jak był update dla CAVD, i ja mam nowszy soft a on wolał zostać przy starym i do dziś dzień na nim jeździ.
dokładnie tak jak piszesz. serwis chyba ma obowiązek zadać Ci pytanie czy może wgrać nowego softa.