Naprawy lakiernicze i blacharskie

Moderatorzy: rafaello, BRUNO55, ryba113

Regulamin forum
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
Uwaga:
ODPOWIEDZ
przembarca
Nieśmiały
Auto: VW Golf 6
Engine: 1.6 TDI 105KM
Localization: Podlasie

Naprawy lakiernicze i blacharskie

Post autor: przembarca »

Hej
Mam do naprawy drzwi pasażera lewe. Kobieta otarła je swoimi drzwiami i delikatnie zagięła profil. Orientujecie się ile taka naprawa kosztowałaby w ASO?? Na 99% wchodzi malowanie całego elementu.

Dzięki za pomoc i wybaczcie jak nie w tym temacie ale nie mogę nic lepszego znaleźć
kamill
VIP
Auto: MK6
Engine: TDI

Re: Naprawy lakiernicze i blacharskie

Post autor: kamill »

Powiedziałbym że z 600zl aso krzyknie za element.
przembarca
Nieśmiały
Auto: VW Golf 6
Engine: 1.6 TDI 105KM
Localization: Podlasie

Post autor: przembarca »

bo słyszałem, że nawet 1000zł. ASO za darmo może mi jakiś kosztorys naprawy sporządzić??
Awatar użytkownika
ryba113
VIP
Auto: VW Golf 6 Bifuel
Engine: BGU 1.6 74 kW
Localization: CT NO EL

Post autor: ryba113 »

Polecam salony S+ szybko i przyzwoicie naprawia.
kamill
VIP
Auto: MK6
Engine: TDI

Post autor: kamill »

Myślę, że wycenę to powinni zrobić za darmo. Chociaż powiedzieć czy około 1000 czy 500 zł. Wszystko zależy od ASO. Zadzwoń, zapytaj. Ja swego czasu zapłaciłem 1200 zł za 4 elementy. Bo goście pracujący tam okazali się normalnymi ludźmi :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe”