Internetowy sklep z orginalnymi cześciami
Regulamin forum
Pogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
Pogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Obowiązują zasady opisane w ramach Regulaminu forum
-
rockmachine
- Sympatyk
- Auto: VW golf VI
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: dolnoslaskie
Internetowy sklep z orginalnymi cześciami
Czy istnieje, czy znacie internetowy sklep z orginalnymi cześciami gdzie po numerze można zamówić najmniejsza pierdółkę ? Wiem że są akei sklepy z czesciami do bmw a do vw nie mogłem natrafić.
Re: Internetowy sklep z orginalnymi cześciami
na forum forum.vwgolf.pl jest firma GETEM i oni Ci zalatwia wszystko
Po numerze czesci badz po numerze VIN, ceny tez bardzo dobre
polecam.
- XenosagaII
- VIP
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 160KM CAVD+
- Localization: Warszawa
Korzystam z tego linka od 6 lat. Ale tu możesz podejrzeń tylko ceny. Nie da rady sie zarejestrować ;(
-
Arek_VI
- VIP
- Auto: Golf VI
- Engine: TSI 122
- Localization: Wroclaw
Jeżeli ktoś ma zarejestrowaną firmę - działalność gospodarczą to polecam zarejestrować się w ASO w systemie PartsTeam. Poprzez specjalną aplikację zamawia się części i kupuje w ASO. Na dzień dobry dostałem rabat 15 % na wszytko. Nigdzie nie kupię ori części taniej (nowych oczywiście).
Arek_VI pisze:Jeżeli ktoś ma zarejestrowaną firmę - działalność gospodarczą to polecam zarejestrować się w ASO w systemie PartsTeam. Poprzez specjalną aplikację zamawia się części i kupuje w ASO. Na dzień dobry dostałem rabat 15 % na wszytko. Nigdzie nie kupię ori części taniej (nowych oczywiście).
czy mógłbyś podać więcej szczegółów : czy muszę mieć działalność związaną z motoryzacją/częściami, gdzie dokładnie mam się zarejestrować itd.
-
Arek_VI
- VIP
- Auto: Golf VI
- Engine: TSI 122
- Localization: Wroclaw
Mnie nikt nie pytał jaki mam rodzaj działalności. Przygotuj dokumenty rejestrowe firmy i zgłoś się do pracownika działu sprzedaży części w ASO. Powiedz, że masz w firmie flotę VW i musisz kupować części do nich 
Wszystko odbywa się poprzez mail. Dostaniesz linka do ściągnięcia aplikacji i swój login i hasło. Części zamawia się po numerach więc konieczne jest posiadanie ETKI. Co tu dalej pisać ?
Wszystko odbywa się poprzez mail. Dostaniesz linka do ściągnięcia aplikacji i swój login i hasło. Części zamawia się po numerach więc konieczne jest posiadanie ETKI. Co tu dalej pisać ?
- XenosagaII
- VIP
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 160KM CAVD+
- Localization: Warszawa
Dzięki Arek teraz rozwiales moja niewiedze na temat tej strony.