Fotele od 5d do kombi ?
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
vortex90
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.6 tdi 105
- Localization: dol
Fotele od 5d do kombi ?
Witam, wiecie może czy fotele od wersji 5d podejdą do kombi ? Na 99% jestem pewien, że przód podejdzie a jak wygląda sprawa z tyłem ?
- tomlor
- Aktywny
- Engine: 1.6 TDI CR CAYC
- Localization: Krakow+Polanczyk
Re: Fotele od 5d do kombi ?
Tylna kanapa ma inne mocowania w kombi niz w 5d 
-
vortex90
- Aktywny
- Engine: 1.6 tdi 105
- Localization: dol
i wszystko jasne czyli tylko przód pasuje. Do zamknięcia
-
Sialek
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6 Variant
- Engine: 1.6tdi CAYC
- Localization: Bialystok
tak niestety fotele od GTI nie pasowały za nic do kombi 
- Sadiav
- Nowicjusz
- Engine: 1 6 tdi
- Localization: DW
Panowie mam takie info od sprzedajacego
cyt ,,fotele sa takie same przod i tyl kombi ma poprostu w tylnej kanapie zakonczenie oparcia przy drzwiach jest z materialu 5 drzwiowy z plastiku.Taka jest roznica i beda pasowac,,
Chce kupic fotele z 5d do kombi moze ktos to potwierdzic z ta tylna kanapa?
pozdrawiam
PS
do sprzedajacego zwrocilem sie z tym pytaniem ,,Czy czasem tylna kanapa ma inne mocowania w kombi niz w 5d ?,,
a to odpowiedz cyt wyzej
cyt ,,fotele sa takie same przod i tyl kombi ma poprostu w tylnej kanapie zakonczenie oparcia przy drzwiach jest z materialu 5 drzwiowy z plastiku.Taka jest roznica i beda pasowac,,
Chce kupic fotele z 5d do kombi moze ktos to potwierdzic z ta tylna kanapa?
pozdrawiam
PS
do sprzedajacego zwrocilem sie z tym pytaniem ,,Czy czasem tylna kanapa ma inne mocowania w kombi niz w 5d ?,,
a to odpowiedz cyt wyzej
Ostatnio zmieniony 02 sie 2015, 15:39 przez Sadiav, łącznie zmieniany 1 raz.
tomlor pisze:Tylna kanapa ma inne mocowania w kombi niz w 5d
Ładnie, prosto i wyraźnie napisane, że tył nie podejdzie.
- tomlor
- Aktywny
- Engine: 1.6 TDI CR CAYC
- Localization: Krakow+Polanczyk
Zeby nie bylo potem na mnie...informacje takie, ze fotele nie pasuja z HB do kombi mam od znajomego ktory kupil taki zestaw i tylna kanapa nie pasowala 
Sadiav jesli sprzedawca tak twierdzi i masz mozliwy zwrotu potem w razie czego, to sprawdz...jesli Ci beda pasowac to bedziesz pierwsza znana mi osoba...sam szukam zestawu do swojego Variata i jak na razie zaden sprzedawca mnie nie zapewnil ze z HB beda pasowac
Sadiav jesli sprzedawca tak twierdzi i masz mozliwy zwrotu potem w razie czego, to sprawdz...jesli Ci beda pasowac to bedziesz pierwsza znana mi osoba...sam szukam zestawu do swojego Variata i jak na razie zaden sprzedawca mnie nie zapewnil ze z HB beda pasowac