Moim zdaniem poza C ledami, kóre nie są moją bajką to re-we-la
Tak jakby wyciągneli to co najlepsze z wyglądu BeeM'ek z serii X oraz Range Roveraów.
Nawiasem mówiąc, staremu też wcale niczego nie brakuje
mich pisze:Czy w którymkolwiek VW jest zamek w schowku na rękawiczki?
mich pisze: Jakość materiałów jest bardzo dobra.
mich pisze:Najlepszy SUV obecnie
mich pisze: W jakiej wersji siedziałes?
mich pisze:Jaki jest lepszy suv?
mich pisze:W którym miejscu na desce jest ten tak twardy plastik?
mich pisze:Q5 to jednak nie ten poziom cenowy
mich pisze:3008 przy takich cenach będzie kompletna klapa sprzedaży. Trzeba zobaczy na żywo i pojeździć.
mich pisze:Ja testowałem TO auto i oczywiście ktoś mi zapłacił za to![]()
mich pisze:Boczki tylnych drzwi wykonane z gorszej jakości materiałów były już w G7.
mich pisze:To może jeszcze Tiguna porównamy z Porsche Macanem, Q7, Cayenne itd.?![]()
mich pisze:Czym bije wnętrze Puga to z Tiguana?
mich pisze:Ceny Kodiaqua są bardzo dobre, ale nie każdy kupuje większe auto tylko dlatego, że jest tańsze.
szumek5837 pisze:mich pisze:Ja testowałem TO auto i oczywiście ktoś mi zapłacił za to![]()
Możesz się śmiać ale ta informacja jest nieweryfikowalna. Natomiast częstą praktyką jest wypożyczanie aut do testów przez dealerów by powstał tekst pochlebny na temat danego modelu.
Oczywiście, że taki proceder ma miejsce i czasem przymyka się na coś oko, lecz nie ma auta idelnego.mich pisze:Boczki tylnych drzwi wykonane z gorszej jakości materiałów były już w G7.
A co to ma do rzeczy? Zresztą potwierdza to tylko moją ocenę na temat marnej jakości plastików za taką cenę..
Kompletnie się z tym nie zgodzę. Materiały zastosowane do wykonania nowego Tiguana są bardzo wysokiej jakości.mich pisze:To może jeszcze Tiguna porównamy z Porsche Macanem, Q7, Cayenne itd.?![]()
To nie pisz bzdur typu "To najlepszy SUV obecnie". Albo precyzuj swe wypowiedzi, bo teraz wyscofujesz się rakiem ze swojego stwierdzenia zasłaniając przedziałem cenowym..
Wybacz, nie trzeba byx alfa i omega, żeby umieć sobie dobrać klasowych rywali Tiguana.mich pisze:Czym bije wnętrze Puga to z Tiguana?
Z pierwszych testów chociażby jakością/miekkością plastikow. Poza tym choć o gustach się nie dyskutyje, moim subiektywnym zdaniem wnosi więcej "powiewu świeżości" niż te w Tiguanie znana z innych VW..
Vw nigdy nie był wzorem producenta produkującego samochody z finezyjnymi wnętrzami.mich pisze:Ceny Kodiaqua są bardzo dobre, ale nie każdy kupuje większe auto tylko dlatego, że jest tańsze.
I znów - to skupiamy się na cenie? czy wyglądzie lub walorach użytkowych? Zdecyduj się..
szumek5837 pisze::-) "za moją namową.."
Zrób kilka zdjęć wnętrza i z zewnątrz jak możesz i wrzuć tu - z góry dzięki ! Czekam na wieści..
Parę dni temu w Portugalii był pokaz Kodiaq'a dla kierownictwa VW.. z tego co mi przekazał jeden z uczestników "jest nieźle".. i Skoda pozytywnie zaskoczyła..
szumek5837 pisze:O ! Właśnie przeczytałem, dzięki za realcję...
No i jak ... ale tak naprawdę obiektywnie 3008 nie przebija Tiguana?
szumek5837 pisze:O ! Właśnie przeczytałem, dzięki za realcję...
Arek_VI pisze:szumek5837 pisze:O ! Właśnie przeczytałem, dzięki za realcję...
Przebija Tiguana.... wyższą ceną![]()
Peugeot 3008 nawet nie zbliża się jakością i technologią do Tiguana. Cena zdecydowanie za wysoka. Po uwzględnieniu spadku wartości Peugeotów to już zupełnie z kosmosu oferta. Produkt dla absolutnych fanów kuchni francuskiej.
Arek_VI pisze:Peugeot 3008 nawet nie zbliża się jakością..
Arek_VI pisze: i technologią