Regulamin forum Opis samochodu powinien zawierać informacje zgodnie z zaproponowanym szablonem
Temat: Model - Wersja silnika - Rok produkcji (opcjonalnie "by" _nazwa_użytkownika_) np. VW Golf 6 - 2.0 GTI - 2011 by RyŚ
Treść postu: Dane wymagane
Marka/Model: np. VW Golf 6 GTI Rok produkcji: np. 2011 Silnik/Pojemność/Moc: np. 2.0 TSI 210KM (CCZB) Zdjęcie - prezentujące samochód w dość przyzwoitej rozdzielczości
Dane opcjonalnie:
Kolor: np. niebieski grafit perłowy Wyposażenie: np. Highline + pakiet 990 + pakiet zimowy + zawieszenie DCC + kamera cofania Układ napędowy: np. DSG Zawieszenie: np. 19'' Talladega Car Audi: np. NAVI RNS 510 Dynaudio Excite Opis: np. Auto odebrane w maju, w planach mam zmianę wydechu
i inne ciekawe informacje
Pamiętaj:
- Jeżeli zmodyfikujesz coś w swoim aucie, umieść informacje o tym w pierwszym poście - do wprowadzenia zmiany użyj przycisku (Zmień).
- Jeżeli dodasz nowe zdjęcia, które Twoim zdaniem zasługują na szczególną uwagę (np. zdjęcie auta po wprowadzeniu modyfikacji), zamieść je również (przy pomocy BBCode [IMG]) w pierwszym poście.
- duże zdjęcia (powyżej 500kb) zmieść na serwerze zewnętrznym, a w swoim temacie zamieść bezpośredniego linka do zdjęcia (przy pomocy BBCode [IMG])
- to Ty jesteś właścicielem swojego tematu, i to Ty decydujesz o jego zawartości, tak więc masz pełne prawo moderować (przy pomocy moderatorów) zawartości swojego tematu.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Malowałem sam, wystarczyły niecałe 3 godzinki, 2 spraye starczyły na 3 warstwy(45zł za szt.). Na razie nie wiem jak z wytrzymałością. Mam nadzieję, że wytrzymają dwa sezony, wg. opini, to do pięciu lat przy odpowiedniej pilelegnacji i impregnacji wytrzymają powierzchnie na aucie, a felgi to max. 3 sezony.
Mam u siebie pomalowane zimowki już od 2 sezonów i nic się nie dzieje na jedną felGE mi paliwo się wylalo to od ręki zeszło wszystko, ale poprawiłem i dalej czorne
Tez mam od dwóch sezonow. Jesli nie bedziesz zmieniał opon na tych felgach to nic Ci sie dziac nie będzie. Guma trzyma bdb,ale tojednak szczotką na myjni bym nie ryzykowal. Ja kupowalem w shinecar krk, płaciłem tez po ok 40 pln na puszke. Poszly dwie, ale ja malowalem tylko z zewnątrz jak koła były na aucie
No ja myję raczej na podjeździe koło domu, gorzej zimą jak mróz jest, wtedy trzeba na myjkę, ale biorę ręczne mycie albo sam na stanowisku, także bez problemu. W życiu nie potraktuje mojego diabełka automatem, to byłby grzech
Dziś była pierwsza przejażdżka diabłem, odstawiłem go do elektryka, żeby zainstalować reflektory z przodu, bo wymieniłem xenon na xenon z ledem. Mam nadzieję, że będę miał niezły prezent pod choinkę
Nie mam czasu na sesję lustrzanką w dobrym świetle i takie tam, kolor trochę wchodzi w róż na zdjęciach z telefonu :/ Btw. Myślę, że te czarne zimówki mu pasują mimo tak małej średnicy.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2016, 22:29 przez marmi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunałem niedziałające linki
Spot - fajny pomysł, tylko czasu mało, a trzeba do Holandii jechać po kasę na dalsze modyfikacje. Co do pytań, to loga VW kupiłem, a blende, dokładkę z przodu, progi i dyfuzor lakiernik pomalował mi za dodatkową stówkę.
Następnym krokiem będzie oddanie golfa na 5 dni do do chłopaków od detailingu w Pile.
No koledzy w związku z tym że było zainteresowanie spotem to zdecydowałem założyć inny temat żeby koledze nie smiecic tutaj ,więc chętnych zapraszam do działu spoty:)