A zrobiłem dopiero ponad 5000 km. Srednio wg komputera pali 10.3 na 100. Leje tylko 98. 80 % z tego to miasto, wiec tragedii nie ma
VW Golf 6 - 2.0 gti - 2012
Regulamin forum
Opis samochodu powinien zawierać informacje zgodnie z zaproponowanym szablonem
Temat: Model - Wersja silnika - Rok produkcji (opcjonalnie "by" _nazwa_użytkownika_)
np. VW Golf 6 - 2.0 GTI - 2011 by RyŚ
Treść postu:
Dane wymagane
- Jeżeli zmodyfikujesz coś w swoim aucie, umieść informacje o tym w pierwszym poście - do wprowadzenia zmiany użyj przycisku (Zmień).
- Jeżeli dodasz nowe zdjęcia, które Twoim zdaniem zasługują na szczególną uwagę (np. zdjęcie auta po wprowadzeniu modyfikacji), zamieść je również (przy pomocy BBCode [IMG]) w pierwszym poście.
- duże zdjęcia (powyżej 500kb) zmieść na serwerze zewnętrznym, a w swoim temacie zamieść bezpośredniego linka do zdjęcia (przy pomocy BBCode [IMG])
- to Ty jesteś właścicielem swojego tematu, i to Ty decydujesz o jego zawartości, tak więc masz pełne prawo moderować (przy pomocy moderatorów) zawartości swojego tematu.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Opis samochodu powinien zawierać informacje zgodnie z zaproponowanym szablonem
Temat: Model - Wersja silnika - Rok produkcji (opcjonalnie "by" _nazwa_użytkownika_)
np. VW Golf 6 - 2.0 GTI - 2011 by RyŚ
Treść postu:
Dane wymagane
- Marka/Model: np. VW Golf 6 GTI
Rok produkcji: np. 2011
Silnik/Pojemność/Moc: np. 2.0 TSI 210KM (CCZB)
Zdjęcie - prezentujące samochód w dość przyzwoitej rozdzielczości
- Kolor: np. niebieski grafit perłowy
Wyposażenie: np. Highline + pakiet 990 + pakiet zimowy + zawieszenie DCC + kamera cofania
Układ napędowy: np. DSG
Zawieszenie: np. 19'' Talladega
Car Audi: np. NAVI RNS 510 Dynaudio Excite
Opis: np. Auto odebrane w maju, w planach mam zmianę wydechu
i inne ciekawe informacje
- Jeżeli zmodyfikujesz coś w swoim aucie, umieść informacje o tym w pierwszym poście - do wprowadzenia zmiany użyj przycisku (Zmień).
- Jeżeli dodasz nowe zdjęcia, które Twoim zdaniem zasługują na szczególną uwagę (np. zdjęcie auta po wprowadzeniu modyfikacji), zamieść je również (przy pomocy BBCode [IMG]) w pierwszym poście.
- duże zdjęcia (powyżej 500kb) zmieść na serwerze zewnętrznym, a w swoim temacie zamieść bezpośredniego linka do zdjęcia (przy pomocy BBCode [IMG])
- to Ty jesteś właścicielem swojego tematu, i to Ty decydujesz o jego zawartości, tak więc masz pełne prawo moderować (przy pomocy moderatorów) zawartości swojego tematu.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
-
barthez
- Sympatyk
- Auto: VW golf 6
- Engine: 2.0 tsi
- Localization: Warszawa
Re: VW golf 6 gti
A kurcze gdzieś w prawym boczku mam jakiegoś świerszcza
irytuje mnie strasznie bo wrazliwy jestem na punkcie skrzypienia i pukania, a nie zawsze sie da jechac tak żeby zagłuszac wszystko 
A zrobiłem dopiero ponad 5000 km. Srednio wg komputera pali 10.3 na 100. Leje tylko 98. 80 % z tego to miasto, wiec tragedii nie ma
- lynx07
- Stały Bywalec
- Auto: Golf VI GTI
- Engine: 2.0 TSI 210KM
Re: VW golf 6 gti
U mnie w zwykłym GTI podobne spalanie, też w wiekszości miasto, ja też leje tylko 98
obecnie przejechane ok. 11000km.
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Re: VW Golf 6 - 2.0 gti - 2012
Prawie taką samą felgę masz na lato, tylko że prawie robi wielką różnice
. Ładna felga ale do letniej to jej wieeeeeele brakuje. Jak na wrześniowe mycie to strasznie czysty, no chyba że jakieś magiczne filtry w programie graficznym włączyłeś które to umyły brudne auto, bo na prawdę nie wygląda na brudasa
Aha, przy okazji poprawiłem Ci linka do fotki.
Aha, przy okazji poprawiłem Ci linka do fotki.
My TSI
-
barthez
- Sympatyk
- Auto: VW golf 6
- Engine: 2.0 tsi
- Localization: Warszawa
Re: VW Golf 6 - 2.0 gti - 2012
Dzieki 
A na białym az tak brudu nie widac, miałem czarną V to zdecydowanie bardziej sie rzucało w oczy ze sie przybrudził.
Chciałem żeby były zbliżone do oryginalnych, a jednocześnie miały bty 17" i nie chciałem pakować się w jakies podróby ze niby oryginał. W VW oryginalne koło 1800-2000 za sztukę do gti. A innych oryginalnych et nie pasuje .
A na białym az tak brudu nie widac, miałem czarną V to zdecydowanie bardziej sie rzucało w oczy ze sie przybrudził.
Chciałem żeby były zbliżone do oryginalnych, a jednocześnie miały bty 17" i nie chciałem pakować się w jakies podróby ze niby oryginał. W VW oryginalne koło 1800-2000 za sztukę do gti. A innych oryginalnych et nie pasuje .