szumek5837 pisze:Wątek "regionalny" już dawno założony - ale póki co wieje przeciąg.. no nic.. dzięki za pomoc !
Jak ci zależy to odśwież go co jakiś czas. Bywa że wątki nieodświeżane są zapominane.
szumek5837 pisze:Wątek "regionalny" już dawno założony - ale póki co wieje przeciąg.. no nic.. dzięki za pomoc !
UnlimitedPL pisze:1. Chyba w ustawieniach profilu znikła możliwość ustawienia podpisu/sygnaturki.
UnlimitedPL pisze:2. Widać u mnie lokalizację "Śląsk" choćby w tym poście jednak w profilu nie mam nic wpisane w polu Lokalizacja.
Almighty pisze:UnlimitedPL pisze:2. Widać u mnie lokalizację "Śląsk" choćby w tym poście jednak w profilu nie mam nic wpisane w polu Lokalizacja.
Poprawione
Almighty pisze:Twój post został usunięty na podstawie pkt. 5 regulaminu działu giełda.
Wielokrotnie informowałem iż ten dział nie służy do pogaduch gdyż tematy są automatycznie usuwane.
Nic nie stoi na przeszkodzie aby założyć nowy lub kontynuować dyskusje w dedykowanym do tego dziale tego forum.
Zadaniem moderatorów jest pilnowanie przestrzegania regulaminu.
Dokładniejsze statystyki moderacji Twoich postów w stosunku do zamieszczonych przez Ciebie postów podam jak tylko znajdę na to czas. Na ich podstawie będziemy wiadomo jak często ktoś Ciebie moderuje.

yox pisze::lol: ... nie mówiłem, ze zaraz będzie [... CIACH ...] więc zadaję pytanie: Dlaczego ktoś kasuje moje posty z tematu kolegi @theberent ??? to jest jego temat i to on może zgłosić "moderacji" aby usunąć niechciany wpis... porażka
... po drugie: dlaczego mam nieaktywny przycisk "Edytuj" ??? co uniemożliwa mi edytowanie swoich postów ?
yox pisze:... nic takiego nie widzę, pamiętasz naszą "dyskusję" na TKP ? tutaj za takie wypowiedzi odcieli by nas od internetu dożywotnio![]()
... ludziska czyt. "Wszechmocny" i jego moderatorzy wyluzujciebo za chwilkę najaktywniejszym działem będzie "Dział Giełda" ponieważ ludzie, którzy naprawdę mają wiedzę a co najważniejsze pasję nie będą chcieli (już nie chcą) tu się udzielać...
tberent pisze:Mailem edytować ale tego nie wolno.smieszne ze przed chwila inny moderator napisał mi smsa ze jestem arogancki itp wiec na zapytanie gdzie jest skarga użytkownika jakiegoś na mnie i pouczenie ........
Za chwilę moderator Bruno55 wysyła mi ostrzeżenie. ;D
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Tylko ja to napisałem kolego 2.06.2018 roku a nie 5.06.2018 roku. Odczytałeś wiadomość tego samego dnia a jak się zrobił syf to dopiero teraz przywalasz ostrzeżenie ?BRUNO55 pisze:tberent pisze:Mailem edytować ale tego nie wolno.smieszne ze przed chwila inny moderator napisał mi smsa ze jestem arogancki itp wiec na zapytanie gdzie jest skarga użytkownika jakiegoś na mnie i pouczenie ........
Za chwilę moderator Bruno55 wysyła mi ostrzeżenie. ;D
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Tak dla ścisłości to pochwal się za co jest to ostrzeżenie.
A jak nie to dla wiedzy innych ostrzeżenie jest za chamstwo w słowach " ten kretyn bruno ,idiota jest niedojebany i zawistny, ten baran.