Xenon basic
Moderator: flo
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- marcin79
- Aktywny
- Auto: vw golf 7
- Engine: CMBA 90 KW
- Localization: Zabrze
Xenon basic
Witam wszystkich mam pytanie czy po włączeniu xenonów bez dziennych led mają się poziomować góra dół prawo lewo czy tylko góra dół? Z góry dzięki za szybką odpowiedz.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2016, 21:22 przez marcin79, łącznie zmieniany 1 raz.
byl golf2 ,golf3 ,golf4 ,golf6 ,golf6 jest golf7 wszystkie 3d
Re: Xsenon basic
u mnie tylko gora dol
-
klo
- Sympatyk
- Auto: VW Golf 7 Variant
- Engine: 1.4 TSI 140KM
- Localization: Poznan
Re: Xenon basic
Tylko góra dół. Jak Ci świecą te ksenony Basic, bo mi cały czas się wydaję że świecą za nisko i jest gorzej niż z żarówkami H7 ?
- lyngso
- Aktywny
- Auto: VW Golf 7
- Engine: 1.4 TSI 150KM
- Localization: lubuskie
Witam
Xenon basic góra, dół.
U mnie świecą dobrze, czy za nisko nie wiem.
Miałem porównanie z Audi A6 C6 i jedyną różnicę którą zauważałem, to przy długich, na korzyść Audi (więcej wiewiórek można było policzyć na drzewach
)
Golf przy długich podnosił przesłony niżej niż Audi.
Pozdrov
Xenon basic góra, dół.
U mnie świecą dobrze, czy za nisko nie wiem.
Miałem porównanie z Audi A6 C6 i jedyną różnicę którą zauważałem, to przy długich, na korzyść Audi (więcej wiewiórek można było policzyć na drzewach
Golf przy długich podnosił przesłony niżej niż Audi.
Pozdrov
Na dalekie dystanse Audi A6 C7
Wokół komina Golf 7
Wokół komina Golf 7
- marcin79
- Aktywny
- Auto: vw golf 7
- Engine: CMBA 90 KW
- Localization: Zabrze
klo pisze:Tylko góra dół. Jak Ci świecą te ksenony Basic, bo mi cały czas się wydaję że świecą za nisko i jest gorzej niż z żarówkami H7 ?
świecą bardzo dobrze tylko ja wcześniej miałem robioną regulacje bo były za nisko.Teraz jest super
byl golf2 ,golf3 ,golf4 ,golf6 ,golf6 jest golf7 wszystkie 3d
-
klo
- Sympatyk
- Auto: VW Golf 7 Variant
- Engine: 1.4 TSI 140KM
- Localization: Poznan
Gdzie Ci tą regulację robili ? Dużo je podnieśli ?