Felgi do GTI

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum
Wygląd, rodzaj, rozstawy, szerokości, ET, dobór wzoru i koloru felgi, opony, dystanse itp.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
ODPOWIEDZ
Orzel23
Nieśmiały
Auto: Vw Golf GTI
Engine: TSI
Localization: Pomorskie

Felgi do GTI

Post autor: Orzel23 »

Witam

Czekam już dwa tygodnie na felgi zamówione w serwisie vw (miały być dostarczone w ciagu 2 dni).
Moja cierpliwość sie skończyła, gdzie jest dbanie o klienta? Pełen olew ...

Zatem moje pytanie: jakie polecacie felgi, które będę mógł założyć do GTI - powinny być 17 lub 18 5x112 ET 51.
Jakie ewentualne inne rozmiary, ET bedą pasować - nie znam sie. Może ktoś z was, waszych znajomych chce sprzedać, widzieliście ciekawe aukcje Allegro, znacie fajny sklep internetowy?

Muszę rownież kupić opony, więc nie chce kupować felg 500 zł/ sztuka.

Proszę poratujcie mnie, mam już dość czekania i szukania-zima coraz bliżej ...

Pozdrawiam
barthez
Sympatyk
Auto: VW golf 6
Engine: 2.0 tsi
Localization: Warszawa

Re: Felgi do GTI

Post autor: barthez »

Z ciekawości za ile były zamówione felgi w VW, skoro nie chcesz zapłacic za felge 500 pln? :)
Awatar użytkownika
tomekb29
Stały Bywalec
Auto: VW Golf
Engine: 1.4 TSI

Post autor: tomekb29 »

barthez pisze:Z ciekawości za ile były zamówione felgi w VW, skoro nie chcesz zapłacic za felge 500 pln? :)

Nie wiem jakie chcesz felgi, których wartość nie przekracza 500 zł ;) i to do GTI , ja do siebie płaciłem 800 zł za sztukę.

Pozdro
tmk84
Nieśmiały
Auto: VW Golf 6 GTI
Engine: 2.0tsi
Localization: Krakow

Post autor: tmk84 »

na zimę zdecydowanie polecam 17'' a nawet 16''
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opony i felgi”