Nagłośnienie golf 6
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
michal1253m
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI
- Localization: Krakow
Nagłośnienie golf 6
Witam, wczoraj kupiłem golfa 6, 2009r. Pojawił się problem gdyż nie grają tylne głośniki. Być może ich nie ma. Może się orientujecie czy seryjnie w każdym golfie 6 montowane są tylne głośniki. Chodzi mi o to czy jest poprowadzona instalacja i czy wystarczy dokupić głośniki czy trzeba zrobić dodatkową instalacje. Szukałem ospowiedzi na różnych forach lecz nie znalazłem odpowiedzi. Proszę o pomoc
- ryba113
- VIP
- Auto: VW Golf 6 Bifuel
- Engine: BGU 1.6 74 kW
- Localization: CT NO EL
Re: Nagłośnienie golf 6
Vw oszczędza i jak nie ma głośników tylnych to instalacji także brak.
-
michal1253m
- Nowicjusz
- Engine: 2.0 TDI
- Localization: Krakow
Chodzi mi o to czy były zamontowane seryjnie i ktoś je ukradł czy nie było od nowosci
- rafaello
- Senior Moderator
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 2.0 TDI 110 KM
- Localization: SKL
jaką masz wersję auta? trendline, comfortline czy highline, jeśli trendline to może nie być nawet instalacji do tylnych drzwi
-
marcintetra
- Sympatyk
- Auto: vw 6
- Engine: 2.0 tdi
- Localization: kielce
Witam serdecznie. Mój Golfik z radiem RNS 510 i 8 głośnikami standardowymi - czy ktoś z Was zamieniał może głośniki na lepszej klasy? Czy dźwięk jest lepszy? Jeździłem starszym autam Seat Toledo z 2001 roku z 10 głośnikami i tam dźwięk był lepszy.
- tberent
- Banned
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
marcintetra pisze:Witam serdecznie. Mój Golfik z radiem RNS 510 i 8 głośnikami standardowymi - czy ktoś z Was zamieniał może głośniki na lepszej klasy? Czy dźwięk jest lepszy? Jeździłem starszym autam Seat Toledo z 2001 roku z 10 głośnikami i tam dźwięk był lepszy.
Hmmm. A nie masz źle zakodowane go radia ? Rcd510 gra fajnie i myślę że rns510 także powinien. Kolega miał źle zakodowany i także bylo lipnie