Pytanie do was bo już rozkładam ręce na jednym ze zdjęć zaznaczyłem 2 otwory czy nimi może dostać się woda ?? są to okolice podstopnicy od lewej nogi od strony kierowcy... Dzisiaj w miejscu które zaznaczyłem na żółto na drugim zdjęciu pojawiła się duża ilość wody i ta gąbka się zapadła, naszła mocno wodą.
Woda sięga aż od okolicy podstopnicy do połowy fotela kierowcy. Od strony tunelu środkowego susza, od pedałów w górę susza, koło dźwigni do otwierania maski w stronę ściany grodziowej susza. Mokro jest do miejsca pod fotelem z okolic wtyczki z dużym pękiem kabli. Od strony drzwi gąbki/ wygłuszenie na progu od drzwi kierowcy aż do tyłu suchoo...
Nie zdejmowałem jeszcze fotela czy tam jest jakieś miejsce, że może dostać się woda ???
Dodam, że mam szyberdach sprawdziłem kanały wszystkie drożne...
od dłuższego czasu parowały mi szyby więc podejrzewam, że już kiedyś woda się dostałą do auta i już w tym miejscu siedziała... Dzisiaj rano jak napadało wleciałem w koleinę o długości około 20 metrów w której było dużo wody, czułem jak uderza ona o spód samochodu... po 5 godzinach z ciekawości podniosłem dywanik i totalny gnój pod spodem...
Pomocy
Auto jak by co nie było spawane z 20....