niedzwiedz1981 pisze:A jak u Was?
No niestety, ceny poszły w górę.
To samo wypasione ubezpieczenie, ten sam ubezpieczyciel i... 4 stówki więcej, niż rok temu

niedzwiedz1981 pisze:A jak u Was?

niedzwiedz1981 pisze:melon - bierzesz w tym Generali? Mi też tam wyszło najtaniej, ale mam pewne obawy...
Pit pisze:tomlor pisze:Oczywiście cały pakiet OC+AC (kilka postów wyżej pisałem- wariant serwisowy na podstawie cen czesci oryginalnych serwisowych, 0% udzialu wlasnego).
Tylko jest jedna wada, jak bedziesz miał szkode i ubezpieczyciel zapłaci Ci na naprawę np 10 tys a po miesiącu ukradną Ci auto to dostaniesz kase pomniejszoną o 10 tys.
Ja płaciłem 1850zl za pełen pakiet z assistance na Europe w mBanku, podobna opcja w PZU wyniosła 2300
mich pisze:Pit pisze:tomlor pisze:Oczywiście cały pakiet OC+AC (kilka postów wyżej pisałem- wariant serwisowy na podstawie cen czesci oryginalnych serwisowych, 0% udzialu wlasnego).
Tylko jest jedna wada, jak bedziesz miał szkode i ubezpieczyciel zapłaci Ci na naprawę np 10 tys a po miesiącu ukradną Ci auto to dostaniesz kase pomniejszoną o 10 tys.
Ja płaciłem 1850zl za pełen pakiet z assistance na Europe w mBanku, podobna opcja w PZU wyniosła 2300
Że co? Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
niedzwiedz1981 pisze:To się nie nazywa stała suma ubezpieczenia tylko brak potrzeby doubezpeczania po wypłacie szkody
niedzwiedz1981 pisze:
Melon84 a Generali brałeś przez ASO (pakiet dealerski) czy przez "zwyklego" agenta?
niedzwiedz1981 pisze:Stała suma a brak redukcji sumy ubezpieczenia to dwa różne pojecia

lukasik69 pisze:Ubezpiecza ktoś auto w mbanku?
Generalnie mam w mbanku ale ubezpiecza to obecnie axa, miałem jedną szkodę z ac nie było problemów nawet rzeczoznawcy nie przysyłali...niedzwiedz1981 pisze:koledzy a mieliście kiedys do czynienia z AXA? jak znimi jest? bo w sumie oferta najlepsza, pytanie co w przypadku szkody...