Hej Wszystkim...
Może głupio zabrzmi ale ... jak rozpoznać tym systemu multimedialnego w moim aucie ?
Kupiłem VW Golf Variant 1,6TDI 2011 typ AJ542P...
Na wyposażeniu jest jakiś system postawiony na androidzie CEDAR 4.4.2. Nie mam instrukcji do auta i chciałbym znaleźć wskazówki jak to ustrojstwo rozpoznać ? Chciałbym wgrać porządną nawigację ale muszę wiedzieć co w ogóle mam.
Szukałem po postach i jest misz masz rodzai ale jak je rozpoznać.
W moim przypadku tylko dotarłem do wersji systemu androida na którym to funkcjonuje i nic więcej.
Dodam iż auto kupiłem i użytkuje w Norwegii.
help...
System multimedia - jak rozpoznać typ w aucie ?
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- greg2
- Senior Moderator
- Auto: Golf VII GTI
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Warszawa
Re: System multimedia - jak rozpoznać typ w aucie ?
Nie masz oryginalnego radia, VW nie montowal radia z Androidem do 6ki
- robertkusmierz
- Nowicjusz
greg2 pisze:Nie masz oryginalnego radia, VW nie montowal radia z Androidem do 6ki
Hej
Jak sie za to zabrać ? Jak rozpoznać ten system ?
Ktoś go zna ?
- Uncle Peter
- Sympatyk
- Auto: Golf 6
- Engine: CAXA
- Localization: WM
- robertkusmierz
- Nowicjusz
Dzięki za link ale rządny system multimedialny nie pasuje do mojego
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wstaw fotke swojego
- robertkusmierz
- Nowicjusz
Wiem ze producent chyba Ownice ale co to za stwór i jak to ogarnąć ? 
Chce zainstalować dobra nawigacje . Uzywałem na androida Here i czy taką uda sie instalować na to coś?
Help

Chce zainstalować dobra nawigacje . Uzywałem na androida Here i czy taką uda sie instalować na to coś?
Help
jesli jest to android to wszystko sie da, widze ze masz chyba karte SD z mapami, wiec wgraj jakas mape na SD i sprobuj odpalic. Metoda prob i bledow