witam,
jeszcze taki znalazlem, jak ktos cos wie, widzi, prosze o info
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... 12abd50986
Volkswagen Golf R20, Komorniki, 77900
Moderator: rafaello
Regulamin forum
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
Zakup samochodu nowego jak i używanego, co i gdzie kupić, na co zwrócić uwagę, czego unikać, gdzie dostać dobry rabat itp.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- puceek
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6 GTI 35 DSG
- Engine: 2.0 TFSI
- Localization: dkl
Re: Volkswagen Golf R20, Komorniki, 77900
Ta eRka już bardzo długo się sprzedaje, gościu startował chyba od ceny 85, póżniej utrzymywał ok 82 tys. Myślę, że nie przesadzę jeśli powiem, że 3 miesiące na pewno stoi na otomoto.
To oczywiście nie powinno jej dyskwalifikować, wręcz przeciwnie może to być argument do większej negocjacji ceny. Najlepiej, żebyś zadzwonił i podpytał co i jak i napisał nam tutaj jak gość przedstawia sytuację. Powodów tak długiej sprzedaży może być kilka - począwszy od jakiegoś ignoranckiego tonu sprzedającego (być może ma taki), poprzez słaby stan techniczny/wizualny samochodu, kończąc na zbiegu niesprzyjających okoliczności, jak na przykład daleka odległość od miejsca zamieszkania potencjalnego kupca.
Zadzwoń i wszystko powinno się wyjaśnić.
PS. Pokazujesz dwa różne samochody - jeden z manualem po tuningu, a drugi z DSG w fabryce. Ciężko jest porównać te dwa samochody do siebie.
To oczywiście nie powinno jej dyskwalifikować, wręcz przeciwnie może to być argument do większej negocjacji ceny. Najlepiej, żebyś zadzwonił i podpytał co i jak i napisał nam tutaj jak gość przedstawia sytuację. Powodów tak długiej sprzedaży może być kilka - począwszy od jakiegoś ignoranckiego tonu sprzedającego (być może ma taki), poprzez słaby stan techniczny/wizualny samochodu, kończąc na zbiegu niesprzyjających okoliczności, jak na przykład daleka odległość od miejsca zamieszkania potencjalnego kupca.
Zadzwoń i wszystko powinno się wyjaśnić.
PS. Pokazujesz dwa różne samochody - jeden z manualem po tuningu, a drugi z DSG w fabryce. Ciężko jest porównać te dwa samochody do siebie.
dzięki za odpowiedź, dzisiaj będę dzwonił. No myślę, że takie auta to nie jest chodliwy temat. No powiem Ci, że manual nawet lepiej miałem A3 z DSG i trochę kasy poszło na tą skrzynie
lecz DSG nie wykluczam bo działa bajecznie, jak się więcej dowiem to dam znać.
-
niedzwiedz1981
- Stały Bywalec
- Auto: golf VII 1.4 tsi
- Engine: CZCA
- Localization: Poznan
mieszkam w Komornikach, jak chcesz i znajde czas moge wziasc grubosciomierz i go w weekend sprawdzic...ale na 100% nie obiecuje
diesel podstawą, turbo zabawą...
Oooo byłoby super, bo ja z trójmiasta mam kawałek drogi. Jakby Ci się udało oczywiście piwko za fatygę

- shark__
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 122KM
- Localization: Piekary Slaskie
Kolego trochę spamujesz topicami, mamy dedykowany wątek dla tego rodzaju postówhttp://forum.golf6.pl/vw-zakup-auta/czy-warto-kupic-to-auto-tu-prosimy-o-ocene-konkretnego-auta-t1966.html
nie zauważyłem, widziałem kilka luźnych postów wrzuconych w główny wątek. Poza tym łatwiej będzie komuś znaleźć już omawiane auto, tak mi sie wydaję. Następnym razem wrzucę link do przypiętego tematu. Pozdrawiam
noize, forma w jakiej tworzysz tematy jest rewelacyjna, więc jeżeli tylko dalej będziesz się trzymał tej konwencji nazewniczej, to śmiało możesz zakładać temat dla każdego auta osobno.
Tak jak napisałeś "... łatwiej będzie komuś znaleźć już omawiane auto ...".
Ten zbiorczy temat jest dla osób, które niedbale tytułują wątki - w stylu "Golf GTI z USA", "Golf 6 1.2tsi" itp.
shark__, dzięki za czujność
Tak jak napisałeś "... łatwiej będzie komuś znaleźć już omawiane auto ...".
Ten zbiorczy temat jest dla osób, które niedbale tytułują wątki - w stylu "Golf GTI z USA", "Golf 6 1.2tsi" itp.
shark__, dzięki za czujność

Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.