dystanse tył 15 mm golf 7

Tuning optyczny - czyli wewnętrzne i zewnętrzne zmiany wizualne naszych samochodów.

Moderator: flo

Regulamin forum
Wewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
marcin79
Aktywny
Auto: vw golf 7
Engine: CMBA 90 KW
Localization: Zabrze

dystanse tył 15 mm golf 7

Post autor: marcin79 »

Zamontowałem do golfa dystanse na tył z firmy dystom i mam dylemat czy ich średnica nie jest za mała w stosunku do piasty -felgi .Nie wiem czy moze tak być ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
byl golf2 ,golf3 ,golf4 ,golf6 ,golf6 jest golf7 wszystkie 3d
Awatar użytkownika
KUBA46
Aktywny
Auto: VW Golf 6
Engine: TDI
Localization: Plock

Re: dystanse tył 15 mm golf 7

Post autor: KUBA46 »

Nie ma to wplywu na właściwości jezdne, jednak nie rozumiem czemu robią dystanse o mniejszej średnicy niż felga.
Awatar użytkownika
marcin79
Aktywny
Auto: vw golf 7
Engine: CMBA 90 KW
Localization: Zabrze

Re: dystanse tył 15 mm golf 7

Post autor: marcin79 »

KUBA46 pisze:Nie ma to wplywu na właściwości jezdne, jednak nie rozumiem czemu robią dystanse o mniejszej średnicy niż felga.

dowiedziałem się ze z oszczędności materiału
byl golf2 ,golf3 ,golf4 ,golf6 ,golf6 jest golf7 wszystkie 3d
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning optyczny”