Posiadam golfa 6 z końcówki 2012r. z radiem RCD310 bez bluetooth'a i kierownicy multi.
Mam okazję kupić moduł bluetooth 3C8035730C z kompletną wiązką, styropianem i mikrofonem. Czy połączy się on z Iphone'em 6 i będzie wyświetlało mi książkę tel. na białym MFA+, gdzie będę mógł odbierać i wykonywać połączenia za pomocą manetek?
Bluetooth 3C8035730C
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
Google333
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CAXA 1.4 TSI
- Localization: Wroclaw
Re: Bluetooth 3C8035730C
Zdecydowałem się jednak na zakup RNS 315 z wbudowanym bluetooth.
Czy ktoś z Wrocławia i okolić byłby w stanie zakodować je i zmienić wizualizacje czujników z passata na golfa?
Czy ktoś z Wrocławia i okolić byłby w stanie zakodować je i zmienić wizualizacje czujników z passata na golfa?
- greg2
- Senior Moderator
- Auto: Golf VII GTI
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Warszawa
Re: Bluetooth 3C8035730C
nie mieszaj prosze watkow