h15 dzienne led
Moderator: flo
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
mrartur
- Sympatyk
- Auto: Seat Leon ST FR
- Engine: 1.4TSI 150KM ACT DSG
- Localization: Niemcy Hagen
h15 dzienne led
Witam. posiada ktoś h15 led w golfie 7? Na aukcjach internetowych napisane jest ze h15led pasują do golfa 6 a do 7 nie są kompatybilne. Jak mam to rozumieć skoro żarówka niby ta sama?
-
Jednorazka
- Nieśmiały
- Auto: golf6 plus
- Engine: cbdb
- Localization: malopolska
Re: h15 dzienne led
Jak mam to rozumieć skoro żarówka niby ta sama?
To są LED żarówki i prócz typu H15 posiadają jeszcze dodatkowe oznaczenie H15 xxxx to przypisuje je do wybranych typów reflektorów, które są wymienione w opisie.
Ale czy one mają homologacje?? Jeżeli nie , to odpadają.
Muszą mieć homologację, bo jak Cie zatrzyma policja będzie nieciekawie. Sprawdź to dokładnie 
Z tą homologacja to nie przesadzaj... Nikt tego nie sprawdzi.
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka