Marras pisze:mariuszdlu pisze: Ten GTD to gdzie można nabyć ?
Niemiecki ebay
http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-GTD-Schl ... SwmLlX-0bB
Tam sporo rzecsy do vw jest
ooo dzięki !
Marras pisze:mariuszdlu pisze: Ten GTD to gdzie można nabyć ?
Niemiecki ebay
http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-GTD-Schl ... SwmLlX-0bB
Tam sporo rzecsy do vw jest
Dark55 pisze:Dzięki Panowie za spota i miło spedzony czas [WINKING FACE][THUMBS UP SIGN]Marcin super było zasiąść za sterami twego bolidu i zobaczyć w realu super auto 🚘[THUMBS UP SIGN] p.s od kotleta po kowalsku do teraz jestem pełen hehe[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
mariuszdlu pisze:Dark55 pisze:Dzięki Panowie za spota i miło spedzony czas [WINKING FACE][THUMBS UP SIGN]Marcin super było zasiąść za sterami twego bolidu i zobaczyć w realu super auto 🚘[THUMBS UP SIGN] p.s od kotleta po kowalsku do teraz jestem pełen hehe[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
nie skomentuje tego grrr
Dark55 pisze:mariuszdlu pisze:Dark55 pisze:Dzięki Panowie za spota i miło spedzony czas [WINKING FACE][THUMBS UP SIGN]Marcin super było zasiąść za sterami twego bolidu i zobaczyć w realu super auto 🚘[THUMBS UP SIGN] p.s od kotleta po kowalsku do teraz jestem pełen hehe[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
nie skomentuje tego grrr
Wysłałem Ci zapytanie na pw o co chodzi???
mariuszdlu pisze:Dark55 pisze:mariuszdlu pisze:Dark55 pisze:Dzięki Panowie za spota i miło spedzony czas [WINKING FACE][THUMBS UP SIGN]Marcin super było zasiąść za sterami twego bolidu i zobaczyć w realu super auto 🚘[THUMBS UP SIGN] p.s od kotleta po kowalsku do teraz jestem pełen hehe[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
nie skomentuje tego grrr
Wysłałem Ci zapytanie na pw o co chodzi???
że nic nie napisaliście że się spotykacie chętnie bym się zobaczył z Wamii pogadał o starych Golfach
teraz to już jest bardzo grubo