Funkcje MFA
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
koniuA4
- Sympatyk
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.6 TDI 105KM
- Localization: Zabkowice Slaskie
Funkcje MFA
Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu, ale nie wiedzę nigdzie podobnego tematu. A więc tak. W menu MFA oczywiści w j. polskim jest funkcja ,,kier. komfort." Panowie co to dokładnie oznacza? Mam to wraz ze światłami do jazdy dziennej zaznaczone, ale nie wiem co znaczy, kierownice mam zwykłą nie multi. Więc nie wiem.
koniu
-
seba
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 7 FL
- Engine: 1.4 TSI 150KM CZDA
- Localization: Wielkopolskie
Re: Funkcje MFA
Odznacz i włącz kierunkowskaz to się przekonasz. 
mrygnie tylko raz a nie trzy.
-
koniuA4
- Sympatyk
- Engine: 1.6 TDI 105KM
- Localization: Zabkowice Slaskie
wyłączyłem tą funkcje ale nie było różnicy bo dałem kierunkowskaz do samego dołu. Fakt, jak ruszył delikatnie to pewnie i byt było jak piszesz, że mrugnął by tylko raz. Dzięki za zainteresowanie. Resztę z funkcji MFA chyba raczej rozkminiłem, chyba że może jest coś czego nie wiem?
Pozdrawiam 
koniu
To są te miękkie kliknięcia, a nie do samego dołu 
-
rogal996
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6 Variant
- Engine: 1.6 TDI
- Localization: Olsztyn
Hey,
przypnę się do tematu:) czy mógłbym prosić tłumaczenie MFA na polski bo niestety nie ma w moim i nie wiem co oznaczają niektóre funkcje ( foto lub filmik z całym pl menu ).
przypnę się do tematu:) czy mógłbym prosić tłumaczenie MFA na polski bo niestety nie ma w moim i nie wiem co oznaczają niektóre funkcje ( foto lub filmik z całym pl menu ).
-
michael_1
- Aktywny
- Engine: 2.0TDI
- Localization: Warszawa
Co ile kasuje się pamięć komputera 2 w MFA (zwykłe) ?
Mam wrażenie ze u mnie co 500km sie zeruje, ale jest to tak częste że nie zauważyłem dokładnie
Mam wrażenie ze u mnie co 500km sie zeruje, ale jest to tak częste że nie zauważyłem dokładnie
-
kuba89
- Nowicjusz
- Engine: 1.4 16V 59kW
- Localization: Berlin
A dlaczego mi pokazuje predkosc w dolnym prawym rogu i jeszcze w MPH??
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- greg2
- Senior Moderator
- Auto: Golf VII GTI
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Warszawa
wlaczyles funkcje pokazywania alternatywnej predkosci, uzywa sie tego jak wyjedziesz do kraju gdzie pomiary sa w mp/h a nie km/h
-
kuba89
- Nowicjusz
- Engine: 1.4 16V 59kW
- Localization: Berlin
A jak to zmienic bądź wyłączyć?
To nie ja, tylko poprzedni właściciel
To nie ja, tylko poprzedni właściciel