Arek_VI pisze:Wioska wioskaMyślałem, że się wstrzelę w czyjeś gusta
No to może jak się bawić to na maksa
Arek_VI pisze:Wioska wioskaMyślałem, że się wstrzelę w czyjeś gusta

Arek_VI pisze:Mała aktualizacja:
Zmieniona pompa i sterownik ABS - uruchomione XDS oraz Hill Hold. Przygotowanie do montażu Park Assist 2.0 - wiązki, czujniki, przycisk i sterownik przygotowane. Wiosną montaż.
Zmienione amortyzatory i sprężyny na DCC - wiązki, czujniki, przycisk i sterownik przygotowane. Uruchomienie pełnej funkcjonalności wiosną.
Zakupione elementy systemu Dynaudio Confidence z EOS-a, 10 głośników i wzmacniacz 600 W. Będzie rzeźba w przednich drzwiach, gdyż ten system ma na przedniej scenie trójdrożną aktywną zwrotnicę i muszę znaleźć miejsce na dodatkowy głośnik średniotonowy w drzwiach. Może jakieś sugestie jak to zrobić ?
Standardowe Dynaudio Excite w Golfie 6 ma 8 głośników (dwudrożna aktywna zwrotnica) oraz moc 300 W.
, gratuluje
, za niedługo Arku zostanie Ci chyba tylko szyber dach do zrobienia
Arek_VI pisze:Trudno mi się rozstawać z częściami

Arek_VI pisze:muszę znaleźć miejsce na dodatkowy głośnik średniotonowy w drzwiach. Może jakieś sugestie jak to zrobić ?
Standardowe Dynaudio Excite w Golfie 6 ma 8 głośników (dwudrożna aktywna zwrotnica) oraz moc 300 W.
zioolko pisze:Nie prościej będzie w przednArek_VI pisze:muszę znaleźć miejsce na dodatkowy głośnik średniotonowy w drzwiach. Może jakieś sugestie jak to zrobić ?
Nie prościej odpuścić sobie ten średniotonowy i dać dwudrożną zwrotnicę na przód?
Plusy - dalej masz wzmacniacz 600 W i nie musisz robić rzeźby w drzwiach.
Na blogu maluszka jest właśnie takie rozwiązanie.
Wiązkę dostaleś z gratami czy kupujesz/robisz oddzielnie?
Za ile wyrwałeś fanty?
Arek_VI pisze:Wiązkę dostałem gratis z gratami. Całość 1 K zł. Dlatego wziąłem