dla przyszłych użytkowników i osób zainteresowanych nowym modelem naszej marki

kakaruto pisze:Mam nadzieje że już za niedługo - prawda Tomuś. Zrobisz na prezencik na zajączka
Już nie mogę się doczekać 
tomekb29 pisze:Dobra reklama
kakaruto pisze:tomekb29 pisze:Dobra reklama
Dobra auto to i dobra reklama musi być
Więc kiedy zamawiasz ? chyba że już zamówiłeś ? 

kakaruto pisze:Siódemka jest dobra, fajna, super i ... w ogóle fajna![]()
Ale najbardziej zajebiste są golfy parzyste
kakaruto pisze:Siódemka jest dobra, fajna, super i ... w ogóle fajna![]()
Ale najbardziej zajebiste są golfy parzyste
i to nie wszystko tomekb29 pisze:Oj tam oj tamWypomnę te słowa
po zakupie przez Ciebie MK7 ( daje Tobie 0,5 roku ):tongue:
tomekb29 pisze:http://www.emotion-mobile.com/Volkswage ... eriorView/
MORETO pisze:a kysz a kysz! 6 ładniejsza:P Kupie dopiero Golfa 10 ^^ wtedy pewnie R'ka będzie miał pojemność 1,0 TTSSII i 500HP haha:)
Jednak jak tylko go zobaczyłem wiedziałem że chcę go mieć
, od przetłoczeń po zaj.. wnętrze
Co prawda o gustach się nie dyskutuje lecz .... przepraszam ale muszę.... BIje Na Głowę Starszego Brata
MORETO pisze:Benchmark bo to żarty przecież, wiadomo że nowe lepsze, ładniejsze, modniejsze. Też mi się podoba 7 aczkolwiek kocham swoje 6 i tak być powinno:)
Fan marki 
benchmark pisze:Ja też swojego lubię. Tymczasem, może w przyszłym tygodniu pod koniec uda się odebrać MK7. Jednak ma na to wpływ sporo czynników. Zobaczymy.
Od razu czekam na fotki i wrażenia.benchmark pisze:Na większą sesję zabiorę go jak się wypogodzi i warunki będą dogodne. Na chwile obecną pewnie będę jakieś takie randomowe foty, taki teaser przed showem
tomekb29 pisze:benchmark pisze:Na większą sesję zabiorę go jak się wypogodzi i warunki będą dogodne. Na chwile obecną pewnie będę jakieś takie randomowe foty, taki teaser przed showem
Czy wszystkie czynniki się dobrze zgrały ? Kiedy odbiór ?