kocur pisze:Kami85 polecam bardzo. Poza samą transakcją trzymał kontakt do końca żeby wszystko uruchomić jak należy, sam bez żadnych pytań starał się bardzo pomóc
Dziękuję za dobre słowo i polecam się na przyszłość
Moderator: Moderatorzy
kocur pisze:Kami85 polecam bardzo. Poza samą transakcją trzymał kontakt do końca żeby wszystko uruchomić jak należy, sam bez żadnych pytań starał się bardzo pomóc
kamjan92 pisze:Polecam forumowicza Andrzej4286
Szybko miło bezproblemowo
Polecam się na przyszłośćpiotr83 pisze:ODRADZAM zakupy u urzytkownika marmi.
zbych_u pisze:Przelew 13 października w południe, a przesyłka wychodzi 21 października i jest u mnie 24 października.

piotr83 pisze:Teraz wiadomo skad marmi bierze kase na te odpicowywanie swojego golfika.
Jest OSZUSTEM w dziale sprzedam na forum.
Sprzedaje kable VCDS ale do kupujacych nie docieraja ani kable ani zwrot pieniedzy.
Co jest najsmieszniejsze to sam jest moderatorem na forum i jak ktos napisze niekorzystny na jego temat wpis to jak wiadomo zaraz wpis zostanie usuniety.
Wtaki sposob ciagle moze dzialac na tym forum i byc bezkarny.
CIEKAWE JA SZYBKO USUNIE TEN WPIS.
lukasik69 pisze:piotr83 pisze:Teraz wiadomo skad marmi bierze kase na te odpicowywanie swojego golfika.
Jest OSZUSTEM w dziale sprzedam na forum.
Sprzedaje kable VCDS ale do kupujacych nie docieraja ani kable ani zwrot pieniedzy.
Co jest najsmieszniejsze to sam jest moderatorem na forum i jak ktos napisze niekorzystny na jego temat wpis to jak wiadomo zaraz wpis zostanie usuniety.
Wtaki sposob ciagle moze dzialac na tym forum i byc bezkarny.
CIEKAWE JA SZYBKO USUNIE TEN WPIS.
Jak dodajesz takie słabe posty i jeszcze kogoś pomawiasz to nie ma się co dziwić, ze twoje posty są usuwane!
michael_1 pisze:A administracja nie ma wpływu na wałki moderatora?
michael_1 pisze:A administracja nie ma wpływu na wałki moderatora?
. Niestety nie otrzymałem kwoty za części.piechu95
Znając arka a także jego brak czasu myślę że to nieporozumienie. Na tyle co go znam to wyżej ceni dane słowo od pieniądza i proponuje przypomnieć się a napewno się wyjaśni . Wiele transakcji przeprowadziliśmy i czasem zapłata po czasie i nie było problemy .v6tdi pisze:Nie polecam użytkownika Arek_VI![]()
Leżą u niego 3 moje silniki szyb prawie dwa lata i nie mogę się doprosić odesłania towaru.
Pomimo tego ze ma odesłać to na mój koszt.
tberent pisze:Znając arka a także jego brak czasu myślę że to nieporozumienie. Na tyle co go znam to wyżej ceni dane słowo od pieniądza i proponuje przypomnieć się a napewno się wyjaśni . Wiele transakcji przeprowadziliśmy i czasem zapłata po czasie i nie było problemy .v6tdi pisze:Nie polecam użytkownika Arek_VI![]()
Leżą u niego 3 moje silniki szyb prawie dwa lata i nie mogę się doprosić odesłania towaru.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

v6tdi pisze:Nie polecam użytkownika Arek_VI![]()