Ewentualnie uchwyt BTacme pisze:A co dokładnie potrzebuje do montażu? Moduł, antenka do modułu, mikrofon, kable zasilające i czy coś jeszcze?
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Moderator: BRUNO55
Ewentualnie uchwyt BTacme pisze:A co dokładnie potrzebuje do montażu? Moduł, antenka do modułu, mikrofon, kable zasilające i czy coś jeszcze?
orzechinio pisze:Wczoraj aktywowałem moduł bluetooth przez vcdsa wg instrukcji z 1. posta.
Po kroku 8. po wejściu w 77-telephone w controller info obok soft coding nie wyskakują żadne cyfry tylko napis Long coding, a pod naciśnięciu Coding-07 takie okienko jak w kroku 10. instrukcji nie wyskakuje

Mati2010 pisze:Dobra udało mi się ogarnąć który mniej więcej spełnia moje oczekiwania

A jakich funkcji potrzebujeszWojtasnh1 pisze:Witam. Posiadam Golfa VI rcd510 chcialbym doposazyc w bluetoouth
Mam kierownice multifunkcyjną oraz "biale" zegary. Jaki modul bede potrzebowal? Bo czytam caly wątek i dalej nie wiem....
Rozumiem ze potrzebuje modul+wiazki-okablowanie oraz mikrofon+kodowanie
Ale nie wiem jaki musze miec modul bluetooth jest ich za duzo..
Nie potrzebuje jakis specjalnych funkcji.
XenosagaII pisze:10.Zmieniamy wartości w zależności od posiadanego radia:
Wojtasnh1 pisze:Witam. Zamierzam doposażyć golfa w taki moduł 1K8035730D oraz taką wiązkę
http://s.aliexpress.com/uQVJjEfE?fromSns=Copy to Clipboard
Posiadam radio rcd510. Czy wszystko będzie działać? Chodzi mi o prowadzenie rozmów.