Wyniana kierownicy
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
- kartas1993
- Nowicjusz
- Auto: Mk6 2.0tdi 140ps
- Engine: 2.0TDI
- Localization: Lodz
Wyniana kierownicy
Hej wszystkim , w poniedziałek oddaje kierownice do obszycia i gosciu mi powiedzial ze takiej jak ja mam nie ma , ma od mk5 i pytanie jak podepne ja bez poduszki to moge tak kilka dni smigac? Bd tylko kontrolka poduchy nie?
Re: Wyniana kierownicy
Oczywiście ze możesz tak jeździć 
- greg2
- Senior Moderator
- Auto: Golf VII GTI
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Warszawa
to nie tylko kontrolka, caly uklad poduch nie bedzie dzialal bo bedzie usterka w ukladzie
- kartas1993
- Nowicjusz
- Auto: Mk6 2.0tdi 140ps
- Engine: 2.0TDI
- Localization: Lodz
Ale nic sie szczegolnego nie stanie? Skasuje blad i bedzie ok?
- Muti
- VIP
- Auto: MK7.5 R
- Engine: 2.O TSI DJHA
- Localization: Lubuskie
Greg, tak nie do końca. Gadałem o tym kiedyś z konstruktorem w wobie.
Jeżeli błąd jest jednej poduszki, to reszta powinna i tak wystrzelic.
Jeżeli błąd jest jednej poduszki, to reszta powinna i tak wystrzelic.
- greg2
- Senior Moderator
- Auto: Golf VII GTI
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Warszawa
to moze cos sie zmienilo, natomiast uklad poduszek to taki system ze nawet w pelni sprawny nie daje 100% gwarancji ze zadziala czytajac o roznych takich przypadkach, takze tymbardziej jak jest blad w ukladzie moze cos nie zadzialac wg mnie