Zakupiłem przełączniki z taśma 5K0 953 569 E. Chciałem dokupić kostke 18pinową i kostkę do poduszki. W aso zamówili mi to co widać na zdjeciach:
1K0 971 975
1K0 972 974
Take numery pokazuje ETKA. Domyslam się że jest błąd ponieważ kostki przyszły i nie pasowały.
Czy ktoś potrafi namierzyć prawidłowe numery kostek?
Taśma kierownicy 5K0 953 569 E - problem z kostkami
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
- XenosagaII
- VIP
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 TSI 160KM CAVD+
- Localization: Warszawa
Taśma kierownicy 5K0 953 569 E - problem z kostkami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Arek_VI
- VIP
- Auto: Golf VI
- Engine: TSI 122
- Localization: Wroclaw
Re: Taśma kierownicy 5K0 953 569 E - problem z kostkami
Możesz dać zdjęcia kostek, które dostałeś ?
- XenosagaII
- VIP
Już nie bo zwróciłem ASO
- XenosagaII
- VIP
Na poniedziałek postaram sie dodać foty kostek
- XenosagaII
- VIP
Ale jaja. Rozkrecilem dziś kolumnę kierownicy i kostka od air baga pasuje, jeden problem z głowy.
Dziwna sprawa wyszła z kostkami dolnymi. Te które ponoć miał byc do nowej taśmy okazało sie ze takie mam w aucie identyczne czyli etka wskazuje stare kostki do nowej taśmy.
Teraz masowa sie pytanie jak znaleść te nowsze kostki skoro etka ich nie ma w wykazie, czekać aż zrobią poprawna aktualizację ?
Dziwna sprawa wyszła z kostkami dolnymi. Te które ponoć miał byc do nowej taśmy okazało sie ze takie mam w aucie identyczne czyli etka wskazuje stare kostki do nowej taśmy.
Teraz masowa sie pytanie jak znaleść te nowsze kostki skoro etka ich nie ma w wykazie, czekać aż zrobią poprawna aktualizację ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.