Witam,
Przeszukałem cały internet i już sam nie wiem co myśleć. Na wielu stronach podają różne informacje.
A więc, dostałem od kolegi kompletny moduł Bluetooth wraz z okablowaniem do mojego Golfa.
Posiadam kolorowy MFA i radio RNS510.
nr katalogowy: 5n0 035 730 c. Głównie potrzebuję modułu do BT-Audio, używałem tego w poprzednim samochodzie i była to naprawdę fajna sprawa. Z tego co wyczytałem ten moduł posiada rSAP.
Mój telefon (Asus Zenfone MAX) nie posiada tego ustrojstwa.
Czy opłaca się montować ten moduł czy raczej sobie odpuścić?
Moduł Bluetooth 5n0035730C czy posiada BT-Audio?
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
Michalgtd
- Nieśmiały
- Auto: Vw Golf GTD
- Engine: 2.0 TDI 170KM
- Localization: Stalowa Wola
Re: Moduł Bluetooth 5n0035730C czy posiada BT-Audio?
Miał ktoś taki moduł?? Jest ktoś w stanie mi pomóc?
- pab567
- Forumowicz
- Auto: QNIK
- Engine: 5.0 Coyote 421KM
- Localization: Warszafka
Re: Moduł Bluetooth 5n0035730C czy posiada BT-Audio?
Nie wspiera a2dp więc odpuść