Chodza za mną te znaczki od dawna i chyba zaczne ich szukac na allegro, olx itpmati5123 pisze:Ładna i czysta maszyna . Nie myślałeś o tym by pomalować również znaczki na czarno ?
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Chodza za mną te znaczki od dawna i chyba zaczne ich szukac na allegro, olx itpmati5123 pisze:Ładna i czysta maszyna . Nie myślałeś o tym by pomalować również znaczki na czarno ?
Mars pisze:Chodza za mną te znaczki od dawna i chyba zaczne ich szukac na allegro, olx itpmati5123 pisze:Ładna i czysta maszyna . Nie myślałeś o tym by pomalować również znaczki na czarno ?![]()

No sprężyny ciągle mi po głowie chodza, ale ciekaw jestem czy nie wykończa za szybko amorkow chociaż na przeglądzie były w bdb stanie. Jeśli będą ok to pomyśle o sprezynach na następny sezon chybaToJaKijanka pisze:Zajebioza!!!
Jednak ja bym go dał troszkę niżej
Mars pisze:ale ciekaw jestem czy nie wykończa za szybko amorkow chociaż na przeglądzie były w bdb stanie. Jeśli będą ok to pomyśle o sprezynach na następny sezon chyba
Zgadza się, pojawił się taki pomysł sprzedaży, ale bez cisnienia. Jeśli sprzeda się to fajnie jak nie to zostajeToJaKijanka pisze:Czyżby gulf na sprzedaż że post jiezgodny z regulaminem?

Mars pisze:No to przyszła pora na porządne zabezpieczenie auta przed tymi gorszymi dniami
Wewnatrz:
1. Odkurzanie wszelkich zakamarków i całego srodka
2. Pedzelkowanie całego środka pianka z apc
3. Nałożenie interior quick detailer
4. Nablyszczenie i konserwacja uszczelek
Zewnatrz
1. Na auto została nałożona aktywna piana żeby rozpuścić brud
2. Wieloetapowe mycie nadwozia+felg
3. Deironizacja felg i nadwozia
3. Glinkowanie
4. Nałożenie wosku collinete 476s
5. Nałożenie na wosk QD Sonax BSD
6. Nałożenie niewidzialnej wycieraczki na boczne szyby+czołowa
7. No i kropka nad i, dressing na opony i wszystkie plastiki
Zdjęć podczas mycia nie narobiłem za dużo niestety, ale jest efekt po7-8h zleciało szybciutko ale to sama przyjemność 😀
Oczywiście jak to zawsze bywa, niedługo po wymyciu zaczęło padać więc od razu można było sprawdzić kropelkowanie:D
A no i nawet nie wiem kiedy, peklo 200kkm
No i filmik bonusowy
http://cloud.tapatalk.com/s/59ca3a55df0d5/VID_68380803_031245_300.mp4
Wtedy nakladalem bsd bo lubialem bardzo efekt kropelkowania jaki wystepowal po tym qd plus chciałem sprawdzić jak wiąże się on z coli476 ponieważ poprzedni quick detailer adbl QD1 gryzl się trochę wedlug mnie co potwierdziło nawet parę sklepów detailerskich.lukasik69 pisze:Mars pisze:No to przyszła pora na porządne zabezpieczenie auta przed tymi gorszymi dniami
Wewnatrz:
1. Odkurzanie wszelkich zakamarków i całego srodka
2. Pedzelkowanie całego środka pianka z apc
3. Nałożenie interior quick detailer
4. Nablyszczenie i konserwacja uszczelek
Zewnatrz
1. Na auto została nałożona aktywna piana żeby rozpuścić brud
2. Wieloetapowe mycie nadwozia+felg
3. Deironizacja felg i nadwozia
3. Glinkowanie
4. Nałożenie wosku collinete 476s
5. Nałożenie na wosk QD Sonax BSD
6. Nałożenie niewidzialnej wycieraczki na boczne szyby+czołowa
7. No i kropka nad i, dressing na opony i wszystkie plastiki
Zdjęć podczas mycia nie narobiłem za dużo niestety, ale jest efekt po7-8h zleciało szybciutko ale to sama przyjemność 😀
Oczywiście jak to zawsze bywa, niedługo po wymyciu zaczęło padać więc od razu można było sprawdzić kropelkowanie:D
A no i nawet nie wiem kiedy, peklo 200kkm
No i filmik bonusowy
http://cloud.tapatalk.com/s/59ca3a55df0d5/VID_68380803_031245_300.mp4
W jakim celu nakładasz na świeży wosk odrazu qd?
Wieczorem dodam filmik jak kropelkowal Authentic po małym odświeżeniu lakieru, tam dopiero się działo w porównaniu do colilukasik69 pisze:Sam świeży coli też genialnie kropelkuje ale faktycznie chyba po żadnym qd nie ma takich kropli jak po bsd
Mars pisze:Wieczorem dodam filmik jak kropelkowal Authentic po małym odświeżeniu lakieru, tam dopiero się działo w porównaniu do colilukasik69 pisze:Sam świeży coli też genialnie kropelkuje ale faktycznie chyba po żadnym qd nie ma takich kropli jak po bsd
Tu sam wosk soft99 authentic https://youtu.be/hz5lTFylxAMlukasik69 pisze:Mars pisze:Wieczorem dodam filmik jak kropelkowal Authentic po małym odświeżeniu lakieru, tam dopiero się działo w porównaniu do colilukasik69 pisze:Sam świeży coli też genialnie kropelkuje ale faktycznie chyba po żadnym qd nie ma takich kropli jak po bsd
No to mam jakieś inne odczucia bo z wosków softa authenttic jakoś super nie kropelkuje. Fusso i water block dają radę

Dzięki wielkie! Mam nadzieję że uda się w tym sezonie spotkać na jakimś złocie !martiso pisze:... brawo, brawo Mars !!! szacunek za podejście z pasją do pielęgnacji aut i rozwijanie swoich umiejętności