Hej,
Wiem, że powstały tematy poradnikowe; dokładnie jak zrobić to krok po kroku, ale rozmawiając z "lokalnymi" mechanikami, którzy twierdzą, że jest to arcy niemożliwe do wykonania - sam już nie wiem co zrobić. Tak więc pytanie; jest jakiś serwis/jakieś miejsce, w którym można po prostu oddać auto - zapłacić - i odebrać z pełni działająca kierownicą?
- Zastanawia mnie jeszcze to czy Golf musi być w jakimś stopniu przystosowany do takiej wymiany, czy np. może mi się trafić wersja, w która nie będzie dostosowana do takich modyfikacji.
Pozdrawiam - jeśli temat jest w złym dziale, proszę o przeniesienie.
Wymiana kierownicy ze zwykłej na multi-funkcyjną.
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Muti
- VIP
- Auto: MK7.5 R
- Engine: 2.O TSI DJHA
- Localization: Lubuskie
Re: Wymiana kierownicy ze zwykłej na multi-funkcyjną.
Jest manual jak to zrobić. Tam jest wszystko opisane bardzo dokładnie,a praca jest łatwa.
Re: Wymiana kierownicy ze zwykłej na multi-funkcyjną.
Jeżeli chodzi realizację nie własnymi rękami -> vw-opinie/poszukiwany-machnik-blacharz-lakiernik-tu-pytamy-ogolnie-t5116.html
Jeżeli chodzi o rozwianie wątpliwości a tym temacie - to polecam jeden z istniejących tematów i tam poszukać lub ewentualnie dopytać
Jeżeli chodzi o rozwianie wątpliwości a tym temacie - to polecam jeden z istniejących tematów i tam poszukać lub ewentualnie dopytać
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.