Lusterko

Moderator: flo

Regulamin forum
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
Uwaga
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
ODPOWIEDZ
Author
Aktywny
Auto: VW Golf 7
Engine: 1.4 Tsi 140 km
Localization: Pyskowice

Lusterko

Post autor: Author »

Witam dziś przy myciu auta zauważyłem ze lewe lusterko sam wkład się rusza lewo prawo , jak odpalę auto to się trzyma , prawe jest cały czas na swoim miejscu , co to może być ?
Awatar użytkownika
hoses
Gadatliwy
Auto: VW Golf 7 Variant
Engine: 1.6 TDI 110KM CXXB
Localization: mazowieckie

Re: Lusterko

Post autor: hoses »

Pewnie niedługo wyleci wkład. Ja u siebie jak mi się trzęsło to oderwałem wkład i przykleiłem na taśmę dwustronną. Jak na razie trzyma się dobrze już kilka miesięcy. Oczywiście mówię o samej nakładce lustrzanej.
Author
Aktywny
Auto: VW Golf 7
Engine: 1.4 Tsi 140 km
Localization: Pyskowice

Re: Lusterko

Post autor: Author »

Racja miałem dokładnie to samo już opanowane dobrze nie nie wypadło :) a dziwne ze prawie nowe auto a tu takie niespodzianki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka i Elektronika”