W związku z posiadaniem MK6 w jasnej tapicerce (beż) oraz małego dziecka, poszukuję sprawdzonych pokrowców na fotele. Zależy mi na dobrej jakości oraz odpowiednim dopasowaniu. Może polecicie jakiegoś producenta/dostawcę?
P.s. Ogólnie nie używam pokrowcy, ale przy mały dziecku mam obawy o utrzymanie czystości.
Pokrowce na siedzenia MK6 1.6
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
Mario79
- Nieśmiały
- Auto: Vw golf 6 trend
- Engine: CGGA 1.4 80km
- Localization: Lubliniec
Re: Pokrowce na siedzenia MK6 1.6
Witaj
Ja zalozylem pokrowce do 6 ARES KOGEL-BŁAZUSIAK i musze powiedziec ze sa ok i pasuja do golfa 6,mialem problem troche z montazem pokrowca na siedzenie tylniej kanapy gdyz posiadam mocowania isofix a chcialem zeby byly widoczne,ale ogolnie to pasuja.Niepolecam pokrowcow uniwersalnych gdyz w moim przypadku nienadawaly sie.Ponizej zalaczam link.
http://moto.allegro.pl/pokrowce-samocho ... 84280.html
Ja zalozylem pokrowce do 6 ARES KOGEL-BŁAZUSIAK i musze powiedziec ze sa ok i pasuja do golfa 6,mialem problem troche z montazem pokrowca na siedzenie tylniej kanapy gdyz posiadam mocowania isofix a chcialem zeby byly widoczne,ale ogolnie to pasuja.Niepolecam pokrowcow uniwersalnych gdyz w moim przypadku nienadawaly sie.Ponizej zalaczam link.
Mario79 pisze:Witaj
Mario79 ładną wizytówkę wystawiasz naszemu województwu

-
Mario79
- Nieśmiały
- Auto: Vw golf 6 trend
- Engine: CGGA 1.4 80km
- Localization: Lubliniec
Udzielilem tylko podpowiedzi koledze z forum odnosnie pokrowcow ja uwazam ze ma sens zakladania pokrowcow ale jesli ktos uwaz ze niema sensu to jest jego sprawa ja mam na ten temat inne zdanie i cale szczescie ze je mam, co do mojego wojewodztwa jesli ci niepasuje to mozesz je zmienic i mam nadzieje ze nigdy cie niespotkam bo bylo by mi wstyd ze tak odp na posty.
Mario79 pisze:Udzielilem tylko podpowiedzi koledze z forum odnosnie pokrowcow ja uwazam ze ma sens zakladania pokrowcow ale jesli ktos uwaz ze niema sensu to jest jego sprawa ja mam na ten temat inne zdanie i cale szczescie ze je mam, co do mojego wojewodztwa jesli ci niepasuje to mozesz je zmienic i mam nadzieje ze nigdy cie niespotkam bo bylo by mi wstyd ze tak odp na posty.
Mario79 chyba Cię troszeczkę poniosło
druga sprawa jak nie rozumiesz żartu odnośnie województwa Twój problem PS teraz mi jest wstyd że nie rozumiesz

-
Dr.Paulus
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.4 MPI
- Localization: Pomorskie
a czy te pokrowce nie sa aby problematyczne przy nie daj boze wypadku? ze blokuja te poduszki w fotelach? no chyba ze chodzi tylko o pokrowce na tylna kanape.
pomijam juz fakt, ze choc o gustach sie nie dyskutuje... to mi sie pokrowce kojarza z polonezem... i wyglada to nieco dziwacznie w dzisiejszych czasach.
pomijam juz fakt, ze choc o gustach sie nie dyskutuje... to mi sie pokrowce kojarza z polonezem... i wyglada to nieco dziwacznie w dzisiejszych czasach.
"Mówisz, że możesz, to możesz. Mówisz, że nie możesz, to nie możesz. Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn
Dr.Paulus pisze:a czy te pokrowce nie sa aby problematyczne przy nie daj boze wypadku? ze blokuja te poduszki w fotelach? no chyba ze chodzi tylko o pokrowce na tylna kanape.
Lepiej uważaj co piszesz