Pytania, porady, pogaduchy, ploty nietechniczne, które warto poruszyć publicznie.
Regulamin forum Pogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Witam Wszystkich na forum o VW Golfie VI. Mam na imię Sylweriusz, a Golfa VI ma moja żona od dokładnie 26 października 2019 roku czyli od tygodnia. Nasz model to Volkswagen Golf VI, 5K, 1.4, 1390 ccm, 59 KW, 80 PS. Pozdrawiamy
Witam kolegów i koleżanki na tym forum. Jestem posiadaczem od 2 dni VW Golfa 1.4 TSI 160 KM Fajnie że jest tak liczne grono czytam z zaciekawieniem dyskusje ... Pozdrawiam Saint
Witam Od 2 godzin jestem posiadaczem golfa VI hb z 2012 r. 1.6 TDI. To mój pierwszy diesel. Mam nadzieję, że nie będę musiał w niego zbyt często inwestować. Pozdrawiam. maciej
Witam wszystkich miło i serdecznie na forum. Liczę na pomoc w rozwiązywaniu licznych problemów jakie stawia przed nami współczesna motoryzacja. Posiadacz VW Golf Plus 1.6TDI 77kW 105KM 2010r. Pozdrawiam