Oświetlenie tablicy Led Golf 7 Lift

Moderator: flo

Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
ODPOWIEDZ
Andrzej12321
Nowicjusz
Auto: VW Golf 6
Engine: TSI 118KW
Localization: Śląsk

Oświetlenie tablicy Led Golf 7 Lift

Post autor: Andrzej12321 »

Witam. Mam zwykłe podświetlenie tablicy rejestracyjnej. Chcę kupić oryginalne ledowe i pytanie czy wystarczy tylko je przełożyć i wszystko zadziałała? Dodam że mam bogate wyposażenie a ledu z tyłu brakuje.
Awatar użytkownika
jarekgk
Forumowicz
Auto: VW GOLF VIII GTD
Engine: 2.0TDI DTUA
Localization: łódzkie

Re: Oświetlenie tablicy Led Golf 7 Lift

Post autor: jarekgk »

Zadziała tylko prawdopodobnie wyrzuć informacje o błędzie spalonej żarówki. Przejrzyj forum jest opisane jaki gdzie to wyłączyć.
Andrzej12321
Nowicjusz
Auto: VW Golf 6
Engine: TSI 118KW
Localization: Śląsk

Post autor: Andrzej12321 »

Jeszcze dopytam jeśli chce się usunąć ten błąd muszę mieć jakieś urządzenie czy można to skasować jakoś w menu samochodu?
Awatar użytkownika
greg2
Senior Moderator
Auto: Golf VII GTI
Engine: 2.0 TSI
Localization: Warszawa

Post autor: greg2 »

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie”